Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Glenn
Bredene, België

Uitstekend hotel met rechtstreekse busverbinding naar Venetië.

5,0 van 5 bollen11 jul 2021 beoordeeld
Uitstekend hotel tijdens een citytrip aan Venetië. Het hotel is eenvoudig te vinden, rustig gelegen en de ruime parking is ook ideaal voor wie met de auto komt. Het is recent gebouwd, netjes onderhouden, de familiekamers zijn ruim met een deur die je kunt afsluiten, het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam, een verzorgd ontbijtbuffet en eten kun je op het terras in de zon.
Voor wie Venetië wil bezoeken , stopt de bus voor de deur (grote baan) van het hotel. De bus 8E brengt je 's morgens vroeg rechtstreeks naar Venetië en je betaalt voor een retourticket 3 euro. Voor de terugweg neem je eerst de tram om halfweg over te stappen op bus 8E (heel eenvoudig). De buskaarten kun je aan het onthaal van het hotel kopen.
Datum van verblijf: augustus 2020
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Is er een probleem met deze beoordeling?
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Reparto Comunicazione, Proprietario van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 13 jul 2021
Dear Glenn P,

We thank you very much for taking the time to leave this positive feedback regarding your recent stay at Best Western Plus Quid Hotel Venice Mestre, we appreciate that our guests share their impressions with us.

It is nice to learn that you enjoyed your stay with us and that you found our overall services to your satisfaction!

Thank you for choosing our property and hope to have the opportunity to welcome you back again soon.
Best regards,
Giorgia Gasparini
Resident Manager
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.
Hotels in de buurt
€ 86
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 111
  • Official Hotel Site
    € 55
  • StayForLong
    € 113
3.2 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 149
  • Expedia.com
    € 163
  • StayForLong
    € 144
  • Hotels.com
    € 163
3.3 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Roomservice
Comfort Room
€ 140
  • Agoda.com
    € 134
  • StayForLong
    € 128
  • Expedia.com
    € 143
3.4 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 204
Volledig restitueerbaar
  • Expedia.com
    € 197
  • Hilton Garden Inn
    € 194
  • Hotels.com
    € 197
4.5 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 204
Volledig restitueerbaar
Geen aanbetaling vereist
  • Booking.com
    € 204
  • StayForLong
    € 199
  • Expedia.com
    € 207
1.0 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Restaurant
€ 128
  • Expedia.com
    € 127
  • Agoda.com
    € 103
  • Vio.com
5.7 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Gratis parkeren
€ 77
Volledig restitueerbaar
  • StayForLong
    € 82
  • travelup.com
    € 59
  • Agoda.com
    € 71
3.4 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
€ 101
€ 58
  • Priceline
  • Agoda.com
    € 101
  • Vio.com
3.4 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
Campanile Venice Mestre
€ 97
  • Campanile
    € 88
  • Expedia.com
    € 103
  • Vio.com
3.4 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Bar/lounge
  • Vio.com
  • Agoda.com
    € 492
  • Trip.com
3.3 km van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel
Gratis wifi
Restaurant
Meer hotels in Mestre bekijken
Beoordelingen (1.731)
Beoordelingen filteren
1.731 resultaten
Waardering van reizigers
1.003
581
101
28
18
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.003
581
101
28
18
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.731 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2019

Plus: Ruim opgezet hotel. De kamers zijn voldoende ruim en met airco. De bedden zijn prima. Ruime gratis parkeergarage onder het hotel. De keuze bij het ontbijt is net voldoende voor een 4* hotel. Met de trein ben je in een vloek en een zucht in Venetië.
Min: De buurt rondom het hotel is niet geweldig (industrieterrein). Voor fatsoenlijke restaurants moet je een wandeling van 15 tot 30 minuten maken. Je kunt natuurlijk ook in het hotel eten, echter dat vinden wij niet echt gezellig. De badkamer is een drama. Het ziet er netjes uit met een inloopdouche, maar het afscheidingswandje is veel te kort, met als gevolg dat de gehele badkamer in een zwembad verandert. Tijdens het ontbijt zat er een corpulente, getatoeëerde jongedame een boel lawaai te maken (schreeuwen, telefoneren). Naar het zich liet aanzien behoorde zij tot het personeel. En dat ruim een uur lang. Dat kan natuurlijk niet.

Datum van verblijf: juli 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
2  Bedank rtvd
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
CustomerCareIT, Direttore van voco Venice Mestre - the Quid, an IHG Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 augustus 2019
Google-vertaling

Dear Rtvd,
thank you for sharing your experience with regards to your recent stay at our Hotel.

We are pleased to hear how much you appreciated our complimentary garage, as well as the modern design of our structure.
However, we are sorry that you were disappointed with certain aspects of our service.

About our American buffet breakfast, thanks to the wide choice of savory and sweet products, and the excellent value for money, it is usually much appreciated. Sorry to read this was not the case.

Regarding the unpleasant episode occurred in the breakfast room, we take this opportunity to underline that none of our staff match with your description. The person you are referring to, was a simple guest.
We regret that your opinion about us was partially compromised due to something that was out of our control.

We hope to be able to welcome you back to our property in the near future, to give us a chance to regain your confidence in our service and facilities.

Best Regards

Giorgia Gasparini
Resident Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2018

Vlotte en vriendelijke service, zeer goed ontbijt, kamers zijn voldoende groot, lijkt nog op een recent opgericht gebouw.
De ligging is echter niet optimaal. De verbindingen via openbaar vervoer naar Mestre en Venetië zijn wel in orde.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Raf V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 augustus 2017

alles is hier nieuw en heel efficient. Lijkt veraf te liggen maar toch heel vlotte verbinding met Venetie. Heel lekker en aangenaam restaurant. Viel erg mee en hopelijk blijft het zo na verloop van enige jaren. Zeer bekwaam e, behulpzaam personeel behalve 1 persoon.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Eric V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 april 2016 via mobiele applicatie

prima hotel. jammer dat er enkel water in mijn mini bar zat en receptie tot 6am. geen drinken hebben. ontbijt was ook prima overigens. locatie is verder niet heel beoeiend maar dat is natuurlijk vanzelfsprekend bij een airport hotel

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Sietse J
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 17 april 2016 via mobiele applicatie

Zaterdag avond paar minuten voor 12 kwamen we aan in dit mooie hotel. De bar zou sluiten om 2400 maar de beste man wilde nog wel een paar drankjes voor ons inschenken. Daarna naar de kamer, netjes en goed geregeld! Schoonmaak volgende dag was ook goed! Heerlijke bedden en een leuk uitzicht vanaf de 7e verdieping. Heerlijke 2 nachten gehad! Ontbijt was simpel maar lekker. En heerlijke koffie! Vliegveld en Venetië zijn prima te bereiken per bus of vervoer vanuit het hotel. Al met al een heerlijk verblijf gehad!

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Joël k
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken