- kamer: zeer nette, mooie kamer(beter als op de foto's), zeer nette badkamer en goede airco en ook frigo. Er wordt uitdrukkelijk opgewezen dat je niet mag eten in de kamers. Deze kamer is Ern verademing als je uit het warme en drukke Venetiƫ komt.
- service: zeer vriendelijk en behulpzaam.(Sommige personeelsleden zijn wel wat te afstandelijk.)
- locatie: om de hoek, 5 minuten stappen is er een bus naar Venetie, Ieder kwartier is er een bus(bus 2). Op een kwartiertje ben je in Venetiƫ. Vandaar kan je de waterbus nemen of beginnen wandelen. De bus 2 zit steeds wel overvol. Vanuit Venetiƫ is de laatste bus om 0u40. Je kan de tickets aankopen bij de receptie van het hotel
- er is parkingmogelijkeid, best reserveren op voorhand.
- ontbijt: ⬠9,5 pp' zeer gevarieerd: ontbijtgranen, yoghurt, versfruit, eieren, veel hartige en zoete minigerechtjes. Keuze vh brood wel zeer beperkt: enkel witte mousbrood om te toasten en witte mini broodjes. Dit kan veel beter.
- eigenlijk was dit hotel (bijna) perfect voor ons. Ik kan echter geen maximale score geven want de prijs van de parking en de toeristentaks was plots veel duurder dan bij boeking... . Dit zou niet mogen.