US$Ā 95
US$Ā 83
Expedia.comUS$Ā 105
Orbitz.com
Hotels.comUS$Ā 105
De prijzen worden geleverd door onze partners voor ƩƩn kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Beoordeeld op 22 oktober 2018

schone simpele kamer, ontbijt eenvoudig maar voldoende variatie [ma-vrij 06.00-10.00 za en zo 07.00-10.00 uur], dichtbij bus/trein, prima om te overnachten, ergenis: enorm heet op kamer, aircoseizoen was voorbij hier kon men niets aan doen en familiekamer moesten we zelf het stapelbed opmaken, wel dagelijks schone handdoeken

Datum van verblijf: oktober 2018
Beoordeeld op 23 augustus 2018

Prima verblijf alleen de mensen in de kamer tegenover ons vonden het normaal om om 6:50 hun deur dicht te slaan om vervolgens luid pratend naar het ontbijt te gaan. het was zondagochtend en onze kinderen hadden hun rust nodig. Om 7:30 uur waren ze klaar en kwamen ze luid pratend terug om wederom de deur met een klap dicht te laten vallen (dranger). Prima hostel. Met het ov zit je in een wip in Venetiƫ. Prima voor gezinnen. Heerlijk ontbijt, schone kamers en behulpzame staf.

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 1 augustus 2018

Ik ben hier samen met mijn zus geweest voor 2 nachten in juli. Het is een nieuw hostel vlakbij het station van Mestre. We namen geen ontbijt omdat het veel leuker is om dat in het centrum van venetie te doen (voor dezelfde prijs), De matrassen zijn wat zacht, maar alles is nieuw en goed verzorgd. Ik kan het zeer zeker aanraden, je hoeft niet te slepen met koffers over alle bruggetjes in Venetie, alles is nieuw.
De muren kunnen wat herrie doorlaten, maar ik sliep overal doorheen.

Datum van verblijf: juli 2018
Beoordeeld op 11 juni 2018

Zijn van mening dat hotel vooral geschikt is voor jonge mensen, zij kunnen er wassen en eten opwarmen en koel bewaren. Wij misten bijvoorbeeld een kast op de kamer. Ontbijt was goed. Liften slecht geprogrammeerd.

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 8 september 2017 via mobiele applicatie

We kwamen hier laat aan, ca half 2. Voor ons stonden 5 a 6 andere gasten te wachten om in te checken of wat te vragen bij de receptie. De twee totaal ongeĆÆnteresseerde receptionisten deden er anderhalf uur over voor wij aan de beurt waren om in te checken, en dat was nog na enig aandringen.
Ondertussen zat buiten een groep lawaaiige oost europese bouwvakkers stomdronken te zijn. Dat onder het goedkeurend oog van de morsige bewaker.
De volgende ochtend ging de lift zijn eigen gang, van boven naar beneden maar halverwege weer terug etc.
De kamer was netjes, beetje verpleeghuis matrassen dat wel. De ligging is erg handig als je goedkoop Venetiƫ wil verkennen. De muren zijn dun en gehorig.
Van Duits management verwacht ik kwaliteit, veiligheid en gastvrijheid. Zolang A und O dat niet biedt zou ik hier niet heen gaan.

Datum van verblijf: september 2017