Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Booking.com
US$ 159
Volledig restitueerbaar voor 12-06-23
Expedia.com
US$ 155
Volledig restitueerbaar voor 13-06-23
Hotels.com
US$ 155
Volledig restitueerbaar voor 13-06-23
TripadvisorUS$ 155
Orbitz.com
PricelineUS$ 159
alle 13 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (421)
Beoordelingen filteren
421 resultaten
Waardering van reizigers
90
166
77
49
39
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
90
166
77
49
39
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 421 beoordelingen
Beoordeeld op 14 augustus 2021

Wifi was ronduit slecht, stopcontacten werkten niet goed, airco lekt, bedden zijn hard, de kamer is zo ingericht dat je er nauwelijks je koffers kwijt kunt en in kunt bewegen. Het is erg gehorig. De douche is prima en voor een paar dagen hebben wij ons wel gered. De dame bij de receptie is erg vriendelijk.

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank Snackexpert v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 12 juli 2019 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel op een TOP locatie.
Zeer gastvrij familie hotel. We hadden een kamer op de 4de etage, enigszins gedateerd en geen fijn balkon, wel aan de zijde van het Comomeer. Na 2 dagen mochten we voor de resterende 2 dagen verhuizen naar de 2de etage, uitzicht op het Comomeer. Voor 20 euro per nacht extra zeer de moeite waard. Moderne kamer, heerlijke inloop douche en heel fijn balkon!
Ontbijtkeuze was niet naar onze wens en werd begeleid door een onvriendelijke dame. Ontbijt deden we vervolgens bij Café Del Pess, 100 meter van het hotel.
Het hotel heeft een prachtig terras/restaurant aan het Comomeer met goede kwaliteit voor lunch en diner en een zeer vriendelijke gastheer, Alberto!
Ook de eigen parking van het hotel is van toegevoegde waarde. Een volgende keer kiezen wij zeker weer voor dit hotel, 2de etage, zijde Comomeer!

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MarjavdMade
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben de laatste periode van de zomervakantie meerdere plaatsen aangedaan in Italië. Qua locatie ligt Bellavista erg mooi de kamer was schoon, maar de airco maakte erg veel lawaai. Piepte op elk niveau. Personeel doet niet echt de moeite om maar aardig over te komen. Heb ik nog nergens in Italië meegemaakt en heb genoeg Italiaanse hotels bezocht. Kom je voor het Comomeer en wil je een zwembad met een mooi uitzicht dan ben je hier juist wil je ook de personal touch, dan lekker verder zoeken

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank remkov2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij verbleven een weekend in hotel Bellavista. Wij waren al 2x eerder hier te gast. Wanneer Je met een auto komt, is het aan te raden om een garageplek te reserveren, want er is bij het hotel weinig parkeergelegenheid.

De kamer met uitzicht op het meer was schitterend. Een ruime kamer, mooie badkamer met regendouche en van alle gemakken voorzien. Enig nadeel: het rook niet echt fris en de balkondeuren open laten staan hielp niet. Het ontbijt viel ons tegen. Er was een kleine keuze, maar niet echt kwalitatief hoogstaand. Wij hebben in Italië op veel plekken beter ontbeten. De koffie en cappuccino waren echt on-Italiaans slecht. Dit moet echt beter.

Het hotel heeft een mooi zwembad aan het meer en bij de receptie krijg je handdoeken te leen.

Hoewel wij al in maart de kamer en een tafel voor het diner hadden gereserveerd, was er de eerste avond niet echt een mooie tafel voor ons gereserveerd in het restaurant. We zaten bij het zwembad en dan ruik je de chloorlucht meer dan het eten. De tweede avond was er zelfs geen tafel voor ons gereserveerd, maar dit was geen probleem omdat het rustiger was dan de zaterdagavond. Beide avonden hebben wij goed gegeten. Jammer is het dat je meteen in het Engels wordt aangesproken. Door de vele gasten uit de UK verliest het hotel een beetje de eigen Italiaanse sfeer.

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JanV304
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 oktober 2016

Echt bij het meer (straat ligt aan de achterkant) met restaurant uitgevend op het meer. Zwembad. Op 5 min. wandelen van de aanlegsteiger. Zeer goed restaurant met goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie kamers, maar zorg voor een kamer met uitzicht op het meer (eventueel met terras), want die zijn gerenoveerd + zeer rustig. Alle dagen verse lakens en handdoeken. Vriendelijk personeel, family-run,
5 Min. lopen naar het marktplaatsje (met vele restaurants etc.) van Menaggio.
Privé garage aan overkant van straat = 10 EURO/nacht. Gemakkelijke toegang en ruime plaatsen. Men krijgt sleutel van afgesloten garage.
Prachtig vergezicht op het Comomeer en Bellagio aan de overkant.

Kamertip: Kamer met uitzicht op Como meer zijn top.
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank eddyvandenbranden
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken