2 personen bekijken dit hotel
PricelineUS$Ā 159
TripadvisorUS$Ā 155
TravelocityUS$Ā 155
Beoordeeld op 19 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben de laatste periode van de zomervakantie meerdere plaatsen aangedaan in Italiƫ. Qua locatie ligt Bellavista erg mooi de kamer was schoon, maar de airco maakte erg veel lawaai. Piepte op elk niveau. Personeel doet niet echt de moeite om maar aardig over te komen. Heb ik nog nergens in Italiƫ meegemaakt en heb genoeg Italiaanse hotels bezocht. Kom je voor het Comomeer en wil je een zwembad met een mooi uitzicht dan ben je hier juist wil je ook de personal touch, dan lekker verder zoeken

Datum van verblijf: augustus 2018
Beoordeeld op 11 augustus 2017 via mobiele applicatie

Wij verbleven een weekend in hotel Bellavista. Wij waren al 2x eerder hier te gast. Wanneer Je met een auto komt, is het aan te raden om een garageplek te reserveren, want er is bij het hotel weinig parkeergelegenheid.

De kamer met uitzicht op het meer was schitterend. Een ruime kamer, mooie badkamer met regendouche en van alle gemakken voorzien. Enig nadeel: het rook niet echt fris en de balkondeuren open laten staan hielp niet. Het ontbijt viel ons tegen. Er was een kleine keuze, maar niet echt kwalitatief hoogstaand. Wij hebben in Italiƫ op veel plekken beter ontbeten. De koffie en cappuccino waren echt on-Italiaans slecht. Dit moet echt beter.

Het hotel heeft een mooi zwembad aan het meer en bij de receptie krijg je handdoeken te leen.

Hoewel wij al in maart de kamer en een tafel voor het diner hadden gereserveerd, was er de eerste avond niet echt een mooie tafel voor ons gereserveerd in het restaurant. We zaten bij het zwembad en dan ruik je de chloorlucht meer dan het eten. De tweede avond was er zelfs geen tafel voor ons gereserveerd, maar dit was geen probleem omdat het rustiger was dan de zaterdagavond. Beide avonden hebben wij goed gegeten. Jammer is het dat je meteen in het Engels wordt aangesproken. Door de vele gasten uit de UK verliest het hotel een beetje de eigen Italiaanse sfeer.

Datum van verblijf: augustus 2017
Beoordeeld op 3 oktober 2016

Echt bij het meer (straat ligt aan de achterkant) met restaurant uitgevend op het meer. Zwembad. Op 5 min. wandelen van de aanlegsteiger. Zeer goed restaurant met goede prijs/kwaliteit verhouding. Mooie kamers, maar zorg voor een kamer met uitzicht op het meer (eventueel met terras), want die zijn gerenoveerd + zeer rustig. Alle dagen verse lakens en handdoeken. Vriendelijk personeel, family-run,
5 Min. lopen naar het marktplaatsje (met vele restaurants etc.) van Menaggio.
PrivƩ garage aan overkant van straat = 10 EURO/nacht. Gemakkelijke toegang en ruime plaatsen. Men krijgt sleutel van afgesloten garage.
Prachtig vergezicht op het Comomeer en Bellagio aan de overkant.

Kamertip: Kamer met uitzicht op Como meer zijn top.
Datum van verblijf: september 2016
Beoordeeld op 6 oktober 2014

Het hotel doet zijn naam eer aan. Het uitzicht vanuit het terras, het restaurant en de kamers aan de kant van het meer, is echt schitterend. Het wordt volgens mij gerund door een familie en de service is erg vriendelijk. Het hotel en de kamers lijken enigszins verouderd, maar de hygiƫne etc. is prima. Wel moet je rekening houden met badkamers in heel oude stijl, en een verouderde lift.

Behalve dat het hotel een mooie locatie heeft, is de locatie ten opzichte van het centrum ook ideaal. Het hotel beschikt over parkeerplaatsen in een parkeerkelder aan de overkant van de straat waar je auto voor €10 per dag mag staan (wel reserveren).

We hebben ook een avond gegeten in het restaurant. We moesten even wachten tot er een tafel vrij was, maar daarna hebben we heerlijk gegeten en genoten van het uitzicht.

Kamertip: Een kamer met lakeview is zeker aan te raden
Datum van verblijf: augustus 2014
Beoordeeld op 1 september 2014

De nieuwe kamers die uitkijken over het meer zijn super! Je kunt er heel erg goed eten, mooie kaart met goede gerechten. Ligt aan het meer, heeft eigen zwembad met ligstoelen voor hotelgasten. Het hotel is schoon.

Kamertip: Kamers met uitzicht op het meer.
Datum van verblijf: juli 2014