Het hotel staat direct aan een gezellig pleintje en aan de promenade in het schilderachtige dorp Menaggio direct aan het Comomeer.
Het hotel heeft zelf geen parkeergelegenheid voor auto's, maar in de directe omgeving kun je gemakkelijk (in de periode dat wij er waren) een parkeerplek vinden (1 euro per uur en 's nachts gratis)
Het hotel zelf is niet groot en ademt een sfeer uit van dat je op bezoek bent bij een Italiaanse familie. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Wij hadden een standaardkamer met uitzicht op het meer. Deze kamer zelf is niet groot, maar wel heel schoon, verzorgd en gemoderniseerd, evenals de badkamer. Het had een balkon waarop het heerlijk mijmeren was.
Het ontbijt was goed verzorgd en de ontbijtruimte is erg gezellig. Ook hier weer de sfeer van het op bezoek zijn bij een (grote) Italiaanse familie.
Kortom voor ons is dit hotel een aanrader en we komen zeker nog een keer terug. Als er de grotere kamer dan vrij is boeken we die, maar de kamer die we nu hadden zouden we ook gerust weer boeken.