Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (593)
Beoordelingen filteren
593 resultaten
Waardering van reizigers
406
154
25
7
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
406
154
25
7
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 593 beoordelingen
Beoordeeld op 21 augustus 2018 via mobiele applicatie

Wij sliepen 2 nachten in dit hotel, en hadden een hotel met uitzicht op zee. Zoals op de foto's te zien echt geweldig! Ook was de kamer van uitstekende kwaliteit. De badkamer erg prettig en een fijn balkonnetje. Het personeel was erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Al met al een perfect verblijf. Het dorpje Menaggio zelf is niet erg groot, maar met de auto kan je in de buurt goed uit de voeten. Ook os het erg leuk om met de veerboot naar Bellagio en/of Varenna te varen!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank marjokev3
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
michelacorona, Responsabile reception van Hotel Garni Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

we would like to thank you for your nice review of our Hotel and to give us the highest score.
We are very happy that you liked our rooms with the amazing lake view and our staff.
We are sure that you enjoyed your stay!

Hoping to host you again.
Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel centraal gelegen in Menaggio. Ontvangst aller hartelijks en kamers groot en voorzien van alle gemakken. Ontbijt uitgebreid en voldoende variatie. Wij kregen kamer op 4 etages welke zeer mooi ingericht was met een dakterrasje. Enige nadeel was de aanwezigheid van een afvoerpijp uit de keuken waardoor je bij verkeerde windrichtinglast hebt van etensgeuren. Prijzen minibar liggen ver onder die van de locale gelegenheden.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 187maartenp
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
michelacorona, Responsabile reception van Hotel Garni Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Maarten,
we want to thank You for Your fantastic review and for giving us the best score!
We are very happy you liked our renovated rooms, our breakfast and our services.

We hope to have the possibility to host you again in the future!

Best regards

Hotel Garni Corona's Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2018

Fijn en hygiënische kamer aan het comomeer. Leuk klein dorpje met goede restaurants. Ook kun je de ferry nemen naar de andere kant van het meer. We werden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Het ontbijt is goed.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Juran3232
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
michelacorona, Responsabile reception van Hotel Garni Corona, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

We would like to thank you very much for spending time to write this nice review.
It's always a pleasure to receive compliments like yours.
We are glad that you loved the position of the hotel, our breakfast and staff.
We will be happy to have the possibility to host you again in the future!

Best regards.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 oktober 2016

Het hotel staat direct aan een gezellig pleintje en aan de promenade in het schilderachtige dorp Menaggio direct aan het Comomeer.
Het hotel heeft zelf geen parkeergelegenheid voor auto's, maar in de directe omgeving kun je gemakkelijk (in de periode dat wij er waren) een parkeerplek vinden (1 euro per uur en 's nachts gratis)
Het hotel zelf is niet groot en ademt een sfeer uit van dat je op bezoek bent bij een Italiaanse familie. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig. Wij hadden een standaardkamer met uitzicht op het meer. Deze kamer zelf is niet groot, maar wel heel schoon, verzorgd en gemoderniseerd, evenals de badkamer. Het had een balkon waarop het heerlijk mijmeren was.
Het ontbijt was goed verzorgd en de ontbijtruimte is erg gezellig. Ook hier weer de sfeer van het op bezoek zijn bij een (grote) Italiaanse familie.
Kortom voor ons is dit hotel een aanrader en we komen zeker nog een keer terug. Als er de grotere kamer dan vrij is boeken we die, maar de kamer die we nu hadden zouden we ook gerust weer boeken.

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank HenI2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 26 november 2015

Zeer gastvrij familiehotel. Ligging ideaal aan boulevard Menaggio. Er was een schuurtje voor onze fietsen Erg goed ontbijt. Menaggio is een mooi plaatsje van waaruit je met de veerboot mooie tochten kunt maken over het Comomeer. We komen zeker terug.

Datum van verblijf: augustus 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Harrie V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken