Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (171)
Beoordelingen filteren
171 resultaten
Waardering van reizigers
64
78
22
3
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
64
78
22
3
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 171 beoordelingen
Beoordeeld op 26 juli 2022

Een hotel uit duizenden!
Als je aankomt bekruipt je het gevoel van een ouderwets hotel met weinig sfeer. Echter doet het personeel, de netheid, en het geweldige eten je dit gevoel snel vergeten. Het klopt, de kamers zijn ouderwets en de badkamer zeer basis maar de behulpzaamheid van het personeel en kwaliteit van het eten zijn van een hoog niveau. We hebben hier een zeer goed verblijf gehad en sluiten niet uit dat we hier ooit nog terugkomen!

Datum van verblijf: juli 2022
Reistype: Reisde met familie
Bedank MM-8281
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 20 juni 2016 via mobiele applicatie

Dit hotel is en prima familiehotel met alles wat er nodig is voor een overnachting of meerdere. zwembad prima restaurant als je van Italiaans eten houdt.
Goede bedden en complete badkamer.

Wij hadden een familiekamer die iets ruimer is maar niet meer koste, deze lag buiten het centrale hotel, lekker rustig.

Datum van verblijf: juni 2016
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 757willemw
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 augustus 2015 via mobiele applicatie

Op reis naar toscane in een driepersoons kamer verbleven. Lekker gezwommen.
Eten is goed maar niet speciaal. Ontbijt vrij uitgebreid! Onze dochter was jarig op dag van aankomst en er stond een leuke attentie klaar op de kamer. Bij het eten werd nog een leuke verassing als toetje verzorgd. Attent en erg leuk. De Engelse taal zou wat beter mogen wat de communicatie zou verbeteren. Zeer tevreden!

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank R614RRericm
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 3 augustus 2015

Op weg naar Italië hebben we hier één nacht geslapen op driepersoonskamer. Prima bedden, goede douche, heel aardige mensen. Erg lekker ook om na een dag rijden in het zwembad te plonzen. Uitgebreid verzorgd ontbijt.'s Avonds hebben we gegeten aan het Comomeer, een mooi ritje van een kwartiertje naar beneden.

Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Dijkkarst
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 19 september 2011

Hoewel het personeel zeer vriendelijk is (partner was jarig op dag 2, flesje wijn cadeau), maakt het hotel een wat verouderde en sleetse indruk. Geen zicht op het meer, kamer aan achterzijde kijkt uit op de heuvels. Eten (diner) in restaurant zeer eenvoudig, ontbijt wel ok. Klein zwembad aanwezig, gratis parkeren, vriendelijk voor de hond. Apart: als men in de ochtend vroeg (rond 7 uur) ontwaakt, en een wandeling wil maken, is er nog geen personeel, en zijn de meeste deuren afgesloten. Nooduitgangen dan ook moeilijk te vinden!

Kamertip: Achterzijde mooier uitzicht.
Datum van verblijf: augustus 2011
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank TBRG
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken