Het ontbijt vonden we wat minder. Wellicht omdat nu het laagste van het laagseizoen is, maar naast acht (8 !) verschillende taarten was er weinig keuze. Er was 1 soort stokbrood, en die was niet heel vers. De jus is gemaakt van aanmaaklimonade en er wordt maar precies nĆ©t zoveel in de kan gedaan als dat er gasten zijn. Wel kun je een omelet bestellen. De bediening bij het ontbijt is een beetje stug, maar dat komt waarschijnlijk door de taalbarriĆØre en het feit dat het heel erg rustig was in het hotel. Wellicht is onze indruk van het ontbijt een momentopname en is het ontbijt beter als het hotel ās zomers voller is.
Er is geen bar ā wel kun je ās avonds bij de receptie een drankje bestellen, maar het is erg duur. 5 euro voor een glas cola zou eerder in een hotel in het centrum van Milaan verwachten. Ze willen blijkbaar niet aanmoedigen dat mensen in het hotel iets bestellen. Avondeten in het hotel kan niet (in ieder geval niet toen wij er waren).
Het centrum is dichtbij, maar de weg er naartoe is ongezellig. Er is een parkeerplaats op 3...Het Grand Palace Hotel is een echt paleis, dat ligt aan de rand van het centrum. De ontvangst was zeer hartelijk en vriendelijk. De kamer was geweldig: goed bed, schoon, en redelijk ruim. De badkamer is wat aan de kleine kant, maar alles zit erin.
Het centrum is dichtbij, maar de weg er naartoe is ongezellig. Er is een parkeerplaats op 3 minuten rijden waar je gratis kunt parkeren en van waaruit je via een gezelligere weg naar het centrum kunt lopen. Een supermarkt is om de hoek. Parkeren bij het hotel is gratis. Internet op de kamer is redelijk (niet beveiligd).
Het buitenzwembad zag er prachtig uit, en ik kan me voorstellen dat dit hotel ās zomers geweldig is. Ik zou hier zeker weer een keer verblijven als ik in de regio ben.Meer
Minder weergeven