Dit hotel vonden wij geweldig! Het uitzicht is prachtig, zwembad perfect en de ligging ook. Enkele minuten lopen van het centrum. Overdag is het centrum druk, in de avond rustig (dagjes mensen i.v.m. de baldo).
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. We werden warm ontvangen en geholpen met de koffers. Eenmaal bij de kamer kregen we een uitleg en kregen we de tijd om ons te settelen, waarna we door gingen naar de receptie voor het inchecken (we kwamen rond 10 uur in de avond aan). We konden alles vragen en vroegen ook regelmatig hoe ons verblijf was en wat we die dag gingen doen, met tips.
Hotelkamer is mooi ingericht, verzorgd en schoon. Wat wij met name konden waarderen: het dekbed, de handdoeken, de douche, het balkon met zonnescherm, uitstekend werkende airco en dagelijkse schoonmaak. Bedden voor ons wat aan de harde kant, maar dat is een kwestie van wat je gewend bent. Het ontbijt was meer dan voldoende, goed en ruime keuze! Heerlijk vertoeven op het terras met uitzicht op het meer en de bergen. Je kunt er ook goed lunchen.
Wij zouden zeker terugkeren!