Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zeer mooi en comfortabel verblijf”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Dolomiti di Brenta House 1

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
Madonna Di Campiglio, Pinzolo, Province of Trento, Trentino-Alto Adige

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
ignacebra ...
De Pinte, België
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Zeer mooi en comfortabel verblijf”
Beoordeeld op 27 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017

Zeer vriendelijke, behulpzame mensen. Comfortabel en voorzien van alle basisbenodigdheden. Winkel dichtbij. Mooie omgeving voor wie zich graag in de bergen bevindt, zonder al te zware inspanningen te moeten doen als je niet meer zo jong bent. Veel variatie in wandelmogelijkheden. Alleen jammer dat je meestal niet vanuit het huis zelf kan vertrekken.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FabrizioA ...
Niveau 3 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 7 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 jan 2018
È sempre un piacere ospitare i veri amanti dello sci e della montagna. Siamo davvero contenti che Fabrizio e i suoi amici si siano trovati bene nonostante un incidente sulle piste e un trauma contusivo, fortunatamente risolvibile senza particolari conseguenze se non la lontananza per qualche tempo dall'attività sciistica. Auguri di pronta guarigione e tornate a trovarci quanto prima.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ramon A
Rome, Italië
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 april 2017 voor een verblijf in januari 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
30 apr 2017
Caro Ramon, siamo davvero felici che vi siate goduti la vostra settimana bianca così come i trekking estivi. Tornate a trovarci… dobbiamo andare assieme alla scoperta della Val Riddeaux, un vero paradiso che solo pochi hanno il privilegio di visitare.
Ciao e a presto, Anselmo e Silvia.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
ALBERTO P
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
31 aug 2016
Caro Alberto,
grazie per le sincere parole d'apprezzamento; siamo davvero felici che tu e la tua famiglia abbiate trascorso un soggiorno sereno.
Siamo ben contenti di ricevere nuovamente persone cordiali, educate e simpatiche come voi.
Alla prossima stagione sciistica dunque, ci contiamo.
Un carissimo saluto da Anselmo e Silvia.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Raffaello ...
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 28 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 aug 2016
grazie Raffaello! vi aspettiamo :-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valeria B
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
10 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 19 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 aug 2016
grazie Valeria, siamo contenti che siate stati bene, è stato un piacere ospitarvi...vi aspettiamo in inverno ;-)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen