Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niet bijzonder”
Beoordeling van Mura di Lazise

Mura di Lazise
Geclassificeerd als nr. 2 van 18 dingen om te doen in Lazise
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Aanbevolen duur van bezoek: minder dan 1 uur
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De stadsmuren zijn niet boeiend. Kasteel ziet er mooi uit, maar je kan er niet in. Voor de rest is het binnen de stadsmuren mooi maar heel erg toeristisch.

Datum van activiteit: juni 2018
Bedank marcelstyle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (476)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

3 - 7 van 476 beoordelingen

29 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

kasteel ruine. Je kon er niet bij komen maar bij het hek kon je er een blik op werpen en fotos maken

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Sherpa722584
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 februari 2018 beoordeeld

Lazise is een van de mooie dorpjes aan het Gardameer. Met haar oude stadmuren en kasteeltje een must om te gaan bezichtigen. Vele straatjes met winkels en leuke barretjes en restaurants. De oudheid van het dorp is zeker nog te zien. Je kunt heer heerlijk vertoefen, aanrader is wel om bijtijds naar lazise te gaan want in de avonduren kan ht wel eens druk worden.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank Edwin W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Uitermate geschikt voor namiddag of avond bezoek. Stadswandeling combineren met een diner in een van de vele gezellige restaurants. Ook om wat te drinken zijn er volop terrassen.

Datum van activiteit: augustus 2017
Bedank dreap2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
6 oktober 2017 beoordeeld

echt een leuke plek met vele eetgelegenheden en winkels en een klein haventje met iedere woensdag de markt

Datum van activiteit: september 2017
Bedank Liesje g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Mura di Lazise bekeken, bekeken ook

 

In Mura di Lazise geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding