Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Lazise
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Oké gegeten, niet wauw”
Beoordeling van Cozzeria Alle Mura

Cozzeria Alle Mura
Geclassificeerd als nr. 5 van 150 Restaurants in Lazise
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 33
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Buiten zitten, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

In tegenstelling tot veel van de recensies die we over dit restaurant hebben gelezen, waren wij niet super enthousiast. Het tempo lag hoog en zowel voor- als hoofdgerecht kwamen niet gelijktijdig. Het personeel was wat norsig, kwam wat kortaf over. Leken het ook erg druk te hebben op het tijdstip dat wij er waren. Ook op de rekening hebben we een hele tijd gewacht. Prijs was goed. Bij het geven van fooi geen dankjewel.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Ljacobs1994
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cozzeria, Proprietario van Cozzeria Alle Mura, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Goedemorgen meneer “Ljacobs1994”,
thank you for being our guest and for sharing with us your personal point of view.
We are sorry you did not appreciate our restaurant and that our staff did not satisfy your expectations.
My team and I work hard to make content our guests and, save mistakes, they always appreciate our efforts. We really put so much passion on our work and therefore we would like to see all of our customers pleased.
We regret that you did not find our mussels tasty!
Please, give us a last chance! You will not be disappointed, guaranteed!
Met hartelijke groeten,
Massimo&Paola

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.148)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.148 beoordelingen

27 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Terecht een van de hoogst gequoteerde restaurants van Lazise! Heerlijk gegeten voor een zeer schappelijke prijs!
Tip : cheesecake

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Tqhai
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cozzeria, Proprietario van Cozzeria Alle Mura, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 augustus 2019
Google-vertaling

Goedemorgen meneer “Tqhai”,
life tastes better after a slice of cheesecake, doesn’t it? ;-)
Jokes aside, thank you for being our guest and for sharing with us your wonderful review.
We are delighted that you fully appreciated our restaurant! Cozzy, our mascot, is really touched by your words!
Looking forward to seeing you soon!
Met hartelijke groeten,
Massimo&Paola

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren met me gezin daar gegeten, ze hebben een kinder menu. Wij hadden pasta gegeten die was echt perfect ben blij dat we hier zijn gaan eten. Waren totaal 48 euro kwijt voor twee hoofdgerecht met pasta friet met schnitzel en een bordje pasta voor de kleinste twee glazen wijn een ijsthee en een fles water. Voor die prijs is dat geen geld exht een aanrader.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank jaapv840
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cozzeria, Proprietario van Cozzeria Alle Mura, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juni 2019
Google-vertaling

Goedemorgen meneer “jaapv840”,
thank you for being our guest and for sharing with us your super cute review about your last visit in Cozzeria.
We are very glad to read that our work is so appreciated by our customers.
Ours is an original, different and informal restaurant and for this reason it is very popular and therefore among the most voted here. We were the first in Italy to focus our menu entirely on mussels, not forgetting the other typical Italian recipes that our customers particularly appreciate :-)
Hoping to see you again in Cozzeria!
Met hartelijke groeten,
Massimo&Paola

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel blij, dat werden we van dit restaurant echt heel vriendelijk geholpen en heerlijke gerechten. Prijs viel ons reuze mee. En met kinderen (zelfs een baby) waren ze super vriendelijk. Echt een aanrader als je in de buurt bent.

Datum van bezoek: augustus 2018
1  Bedank Bertje1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cozzeria, Proprietario van Cozzeria Alle Mura, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 augustus 2018
Google-vertaling

Goedemorgen meneer “Bertje1”,
thank you for being our guest and for sharing with us your positive review about your last visit in Cozzeria.
We are delighted that you appreciated our restaurant. We put so much passion on our work that reviews like yours make us extremely happy.
With our menu we would like to make every customer feel at home and welcome. Of course, our forte is mussels, but we pay the same close attention in everything we make always serving only the best quality that is commercialized every day in Italy. :-)
Looking forward to seeing you soon!
Met hartelijke groeten,
Massimo&Paola

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

De eerste indruk was goed met een vriendelijke ontvangst. Daarna moest alles razendsnel gaan. Het laatste stukje van de antipasti zat letterlijk nog in mijn mond toen het hoofdgerecht al kwam. En zodra iemand aan onze tafel klaar was, werd zijn of haar bord afgeruimd. Ik was als laatste nog aan het eten en constant kwamen de obers loeren of ik nog niet klaar was.
Wij vonden dit erg onbeleefd en voelden ons niet als gast behandeld, maar als toerist die geld kwam uitgeven.
We hebben hier geen dessert meer gegeten, hadden er genoeg van. Met een vervelend gevoel vertrokken.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Lojafi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cozzeria, Proprietario van Cozzeria Alle Mura, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 augustus 2018
Google-vertaling

Goedemorgen meneer “Lojafi”,
thank you for being our guest and for sharing with us your personal point of view.
We are sorry you did not fully appreciate our restaurant and that you have felt under pressure because of our staff. There must certainly have been a mistake during your dinner. Perhaps during the order, perhaps the waiter has misunderstood or perhaps a mistake in the kitchen, we cannot know this now. Even if we understand that this is not a customer problem, we would like to make you part of some things.
Ours is not a restaurant with a few places where the same waiter takes the order, brings food, clears the table, asks if you like dessert, etc. Our restaurant is large, we can accommodate many people at once, we have three separate rooms plus a street-front area. We prefer to manage it working together with a method that is perhaps different from other restaurants. There are some waiters who set tables, others who bring food, some who take orders, etc. This means that many different people will come to your table during the lunch/dinner, all with a big smile, ready to serve you and no one to rush you. We apologize again for not making you feel comfortable.
Unfortunately, TripAdvisor creates a general ranking making it difficult to understand the type of restaurant.
So, summing up, we are a different restaurant from all those you could find in Italy, the first and the only ones to have focused their entirely menu on a fresh and so delicate product like mussels. We also serve pizza and more classic Italian food trying to remain an informal and funny restaurant. We are so sorry that we did wrong but unfortunately it happened.
Please, give us a last chance! You will not be disappointed, guaranteed!
Met hartelijke groeten,
Massimo&Paola

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cozzeria Alle Mura bekeken, bekeken ook

 
Lazise, Province of Verona
 
Lazise, Province of Verona
 

In Cozzeria Alle Mura geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding