Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (881)
Beoordelingen filteren
881 resultaten
Waardering van reizigers
718
156
5
1
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
718
156
5
1
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 881 beoordelingen
Beoordeeld op 31 augustus 2019 via mobiele applicatie

Dit hotel is een echte aanrader.
De kamer is groot met een groot balkon met lekkere stoeltjes.
Het is super schoon overal. Alle faciliteiten aanwezig. Zelfs bediening bij het zwembad.
Het zwembad en de tuin eromheen zijn heel mooi onderhouden.
Het personeel is bijzonder gastvrij en vriendelijk. 24/7 receptie aanwezig.
Het ontbijtbuffet is meer dan prima.
De ligging is perfect.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank S9842RHdirks
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giuliettaromeolazise, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Giulietta Romeo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 september 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
thank you so much for your very kind opinion! It is always a pleasure to read the satisfaction of our Guests in these reviews.
We're happy everything was up to your expectations: we always try to do our best to offer good services and satisfy everyone's requests. We love our job and are proud of what we do. But suggestions always help us to do even better and try to improve and offer a better service, with smiles and kind words to let you feel like Home!
Thank you again for choosing us and...... see you soon again! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2019

goede ruime kamer en balkon. klassiek mooie tuin rondom het zwembad. bestellingen van drrank of kleine gerechten worden bij je plekje gebracht. relaxen op goede bedjes onder de olijfbomen. service en passie voor de gast van het personeel. door de tuin loop je in 5 minuten naar het centrum van Lazise

Kamertip: Kamer met zwembadzicht
Datum van verblijf: augustus 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank c0rstjens
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
giuliettaromeolazise, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Giulietta Romeo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 augustus 2019
Google-vertaling

Dear H. & A. ,
thank you so much for writing such a kind review. It was a pleasure to welcome you here in Lazise and at our Hotel.
We are really happy everything was as good and pleasant during your stay as you expected it to be. And we are happy also that you appreciated our Hotel, our location, services and staff.
Really hope to welcome you again here by us on your next visit at our wonderful Lake Garda! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2018

Fijn familie hotel die iedere gast een bijzonder gevoel geeft. Service is uitstekend. Alles is super schoon. Ontbijt is zeer gevarieerd en goed. De tuin ligt er prachtig bij. Mooi groot zwembad. De locatie is perfect. Kom hier al jaren en wil ook echt geen ander hotel meer. Ze krijgen van mij een dikke zeer verdiende 10!

Kamertip: 111 (prachtig uitzicht op zwembad, tuin en Lazise)
Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Natasja2012
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_GiuliettaRomeo, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Giulietta Romeo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 september 2018
Google-vertaling

Dear Guest,
really prouf of your kind words! Thank you for taking some precious time to write something about us, our Hotel, services and staff.
The most beautiful and satisfying thing to us is to be able to convey a positive feeling to our Guests, making them feel at home, making them feel special ..... because it really is this way: every Guest is special, different, and deserves the right attention to his own needs. Our main goal is just to work hard doing our best to understand, offer, help, always smile, and above all make special your experience here with us.
Thank you so much for your renewed trust and choice and for such a wonderful review! We sincerely hope to welcome you back soon and, in the meanwhile, we remain of course at your disposal :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 augustus 2018

Heerlijke vakantie gehad in giulietta Romeo. Hotel heel netjes, zeer uitgebreid ontbijt en erg vriendelijk personeel. Goede uitvalsbasis om de mooie plaatsen aan het Gardameer te bezoeken. Daarna een duik in het zwembad en s avonds lekker uit eten in het mooie Lazise. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Moniekv80
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_GiuliettaRomeo, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Giulietta Romeo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Moniek,
thank you so much for such a kind review! Really happy you enjoyed your stay here at Giulietta Romeo and appreciated our services. We think you are perfectly right: Lazise is a good starting point to go and explore our wonderful Lake Garda. And our Hotel itself is a great starting point: next to a bus stop, just in front of the centre of Lazise and its harbour, not so far from Peschiera train station..... And the availability of our private parking allows our Guests to leave the car and go out for interesting trips and excursions.
Thanks anyway for all lovely words used to describe us: we sincerely hope to welcome you again in the very next future and remain of course at your disposal :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 augustus 2018

Geweldig hotel, prima gelegen net buiten drukke centrum . Straat oversteken en je bent in het drukke gezellige centrum van het dorp Lazise
Hotel rustig geen schreeuwende kinderen bij zwembad en voldoende ligbedden .in de zeer ruime tuin met voldoende privacy

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank bernadettegevers
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotel_GiuliettaRomeo, Responsabile relazioni pubbliche van Hotel Giulietta Romeo, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Mrs Bernadette,
thanks a lot for everything you wrote!
Really happy you liked your stay here by us and above all that you appreciated relax and tranquillity in our garden: we think this is one of the best services we could offer to our Guests, a small peaceful oasis just a few steps away from the centre of Lazise and from which everything is easily reachable, the Harbor, the Bus stop, shops and restaurants.... For all these reasons and for your lovely words about us, we will obviously be waiting for your next coming to our wonderful Lake Garda and to our Hotel as well! :)

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken