Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.033)
Beoordelingen filteren
2.033 resultaten
Waardering van reizigers
947
668
271
100
47
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
947
668
271
100
47
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.033 beoordelingen
26 augustus 2018 beoordeeld

Voor de tweede keer achter elkaar in dit hotel verbleven 2 weken op basis van all inclusive, weer fijne vakantie gehad maar anders dan vorig jaar. De aller grootste teleurstelling was dat de animatieteam van vorig jaar er niet meer was, zij waren super maar dan echt super goed, wij hebben genoten van elke dag.De nieuwe team was niet te vergelijken, wij vonden bijna geen een show leuk, dit vond ik echt jammer want dit jaar hebben wij de hele familie 10 mensen extra meegenomen omdat wij zo tevreden waren vooral over entertainment team, was kleine teleurstelling. Hebben veel tijd doorgebracht in het Olympisch cade met live muziek, was super. Verder wil ik nogmaals Salvatore van restaurant Parco bedanken voor zijn extra service en klantvriendelijkheid. Er is weinig eten voor de kinderen dus wij hebben het aangegeven en hebben onze kinderen elke avond gebraden kip gehad anders is er bijna niets voor de kinderen qua eten, pataatjes heel zelden en kip ook niet altijd wat wel erg geliefd is bij de kinderen. Dit hebben wij ook vorig jaar aangegeven bij beoordeling. Ook pizza was er niet vorig jaar, dit jaar wel maar niet echt handig, kan alleen in de avond uren, in een aparte restaurant en niet elke dag. Wij en veel andere gasten hadden het liever gewoon in het restaurant gezien, zo zie je dat in veel andere resorts, en vooral in Italie is het te verwachten. Ik zou hier niet nog een keer terugkomen puur vanwege het eten en een minder goede entertaiment team, de rest is super goed, service, kamers, strand en heerlijke zee. Hoop dat de manager hier iets mee kan en dat de verbeterpunten overwogen worden.

Verbleef: augustus 2018, reisde met familie
1  Bedank anutka21
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2018 beoordeeld

Uitstekend hotel, all-in, buffetvorm met bediening, dus heel hygiënisch. Eten was lekker en gevarieerd. Ondanks het vele volk was er nooit overlast. Steeds plaats op terras, aan zwembad, op het strand was het heel rustig, proper en altijd ligzetels genoeg.

  • Verbleef: augustus 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Luc H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMAntonioTommasi, General Manager van UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

thank you for taking the time out to leave a review after your most recent stay with us, its always a pleasure to hear from our guests once they have left the Hotel.

I am very happy and pleased to hear that your overall experience was a good one and that you were able to have a relaxing holiday with us.

We are all looking forward to hosting you again, sometime in the not to distant future.

Warm regards

G.M.
Antonio Tommasi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2018 beoordeeld

We waren al eens eerder in Taormina geweest, maar aan gezien we nog meer wilde zien van Sicilië, wilde nog eens gaan. Na veelvuldig gekeken te hebben welk hotel we wilde hebben we gekozen voor Atahotel Naxos Beach, vooral naar aanleiding van de recensies. Maar helaas we kwamen behoorlijk bedrogen uit.
Het grote hotel, heeft echt n op knap beurt nodig, alles was echt niet meer van deze tijd, vooral het restaurant, eten onder TL-verlichting, geen plantje of bloemetje te bekennen. Het toont ook veel gezelliger . Aan de muur geen enkel schilderij of iets dergelijks. Als we gingen eten , leek het wel of we naar n bunker gingen. Het ontbijt was erg eenvoudig, niet dat we thuis iedere ochtend n uitgebreid hebben, maar in n hotel verwacht je wel wat meer, fruit onvoldoende, geen kwark etc., geen verse Jus de Orange, etc. Het Diner, was smakeloos, wel veel verscheidenheid, maar dan moet het ook wel smaken erg kleurloos en niet echt Italiaans. Volgens ons hebben ze alle aandacht naar de desserts gedaan, wat n hoeveelheid.
De Tuin was mooi, de verschillende zwembaden uitstekend, alleen raar, dat je voor de ligbedden op het strand moest betalen, en nog wel in verschillende prijs klasse, vooraan het meest en dat liep af naar de achterste rij, Jammer !Het hotel en de kamers waren erg schoon (heel fijn), de kamers passen echt niet meer in 2018 upgraden dus.Aan de receptie waren als je iets nodig mocht hebben zeer vriendelijk,het systeem van pasjes waar je geld op kan zetten om daarmee af te reken als je wat gebruikt is goed en werkt prima.
Jammer maar wij zullen dit hotel echt niet aanbevelen.

  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Peter Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juli 2018 beoordeeld

Veel negatieve beoordelingen gelezen,maar : heel goed hotel. Ik kan alleen half pension beoordelen. De eetzaal oogt wat ouderwets, kan wel een modernisering verdragen. Kamers sober, maar worden héél goed onderhouden. Ontbijt is wat eentonig, maar 's avonds is het eten erg gevarieerd en bijzonder lekker. De frites met mosselen zijn er smakelijker dan in sommige Belgische restaurants! Heel veel mogelijkheden om overdag te eten. Bij halfpension betaal je voor de handdoeken en parasols op het strand. Prachtig domein met veel recreatiemogelijkheden. Er is voor elk wat wils! Erg vriendelijk personeel. Zwembaden bijzonder proper.

Verbleef: juli 2018
1  Bedank NicoleD3884
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMAntonioTommasi, General Manager van UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 juli 2018
Google-vertaling

Dear Nicole,

to learn that you found great value with everything at our Hotel is very flattering to us.

We are delighted that you enjoyed your stay and all of our fun activities. We will let our amazing team know that you had a wonderful time and that you admired their service.

Thank you and we hope to welcome you back soon

Sincerely

G.M.
Antonio Tommasi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2018 beoordeeld

De villa zeer proper, badkamer wel wat klein
Een heel prachtig domein waar je rustig kon rondwandelen en ook luiere in de zetels. Lekker ontbijt en avond eten in buffetvorm, heerlijke desserts.
Zwembad ook heel proper. Personeel was zeer vriendelijk.
Het strand ligt vlakbij het domein

  • Verbleef: juni 2018, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank DanielleW2623
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMAntonioTommasi, General Manager van UNAHOTELS Naxos Beach Sicilia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juni 2018
Google-vertaling

Dear Danielle,

thanks a lot for you positive feedback sharing with us and the Trip Advisor community.

It was a pleasure to welcome you to our Hotel and I'm so pleased that you were able to experience so much of what the place have to offer.

I’ll share you positive feedback with all the team.

Looking forward to welcoming you back to Naxos Beach Hotel in not too far future!

Warm regards

G.M.

Antonio Tommasi

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken