Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“A simply brillant time”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Fiuggi, Province of Frosinone, Lazio

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Jeff S
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2016
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 okt 2016
Thank you so much for sharing your holiday experience with others.
It has been a pleasure meeting you all, we are pleased to hear that you enjoyed your stay with us and we hope to see you again at sometime in the future.
Best wishes Biagio and Dorothy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nurses8
Derbyshire
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 mei 2015 voor een verblijf in mei 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: mei 2015
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: Spacious and clean . Use of a garden ,garden chairs and childrens garden toys etc.
Minpunten: Residential noise at times, and initial greeting unwelcoming.
Reisgroep: Echtgenoot/partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jun 2015
I was expecting you late evening, as the shops would be closed I had done the shopping for the things you needed and all was ready for your arrival.
Late arrival is not a problem and we always make sure guests are settled in however late they arrive as many reviews on this site will confirm.

I suggested you considered a hotel for the night, not because of the hour but because of the great difficulty you were having finding us. I wasn’t able to help as on the phone you told me that you didn’t know where you were.

I had posted you a map and highlighted the route right upto our door with written directions including a note
IMPORTANT ‘ at the first stop sign you come to DON’T turn left into town but drive straight on’
Unfortunately you did turn left
You say I was visibly annoyed, to be honest I was relieved that you had found us as I had given up hope, the streets are all well illuminated, we are only 11 miles from the motorway and you did have the map.
About the parking, I recommended a better place to park only because your car was in the middle of the drive,
For the rest of your holiday I am pleased to hear that you enjoyed your stay.
Very best wishes to you
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ronald H
Barnsley, England, United Kingdom
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
Beoordeeld op 28 september 2014 voor een verblijf in september 2014
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2014
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: relaxing
Minpunten: nothing
Reisgroep: Vrienden
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Personen met beperkte mobiliteit
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Resort673 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 5 oktober 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2016
Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Service
Pluspunten: essere in vacanza e sentirsi a casa
Reisgroep: Gezin met kleine kinderen
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 okt 2016
Gentilissima
E stato bello riaverti con la tua famiglia a Villa Marta.
Siamo contenti che vi siete trovati bene ed in confort.
Speriamo di rivederci ancora, La nostra accoglienza è garantita quanto volete !
Grazie e tanti saluti a te e la tua bella famiglia
Biagio e Dorothy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nicola G
Niveau 4 bijdrager
34 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 7 nuttige stemmen
Beoordeeld op 23 augustus 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2016
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 sep 2016
Siamo felice di sapere che avete avuto una bella vacanza a Fiuggi.
Speriamo di rivederci in futuro e tante belle cose .
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
L7250CU_
St. Petersburg, Rusland
Niveau 4 bijdrager
40 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 60 nuttige stemmen
Beoordeeld op 11 juli 2015 voor een verblijf in juli 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2015
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 okt 2015
Это бронирования пришли из туристического агентства в Санкт-Петербурге России оригинальный запрос был для второй этаж.
Второй этаж квартиры уже забронированы, однако мы предложили единственный другой доступный квартиру, которая находится на первом этаже. Мы дали подробное описание плюс фотографии. см villamartafiuggi
Прежде чем принять бронирование мы упомянули, что Villa Marta НЕ расположен в центре города и автомобиль необходимо.
Агентство сказал нам, что их клиенты были информированы и они хотели, чтобы забронировать.
Оплата была сделана банковским переводом. 600 евро за 8 ночей, который находится всего в 75 евро за ночь.
Официальный прием оплаты за 600 евро был размещен на агентства в России.
Температура в Фьюджи в течение этого периода было 35/37 centigrade.Impossible, что квартира была холодной и влажной.

This booking came from a travel agency in St Petersburg Russia The original enquire was for the second floor apartment.
Unfortunately the second floor apartment was already booked however we offered the ONLY OTHER apartment available which is on the ground floor. We gave a detailed description plus photos. see villa marta fiuggi
Before accepting the booking we mentioned that Villa Marta is NOT situated in the town center and a car is necessary.
The agency told us that their clients had been informed and they wished to book .
Payment was made by bank transfer. 600 euro for 8 nights, which is only 75 euro per night .
An official receipt of payment for 600 euro was posted to the agency in Russia.
The temperature in Fiuggi during this period was 35/37 centigrade impossible that the apartment was cold and damp.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.