Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (226)
Beoordelingen filteren
226 resultaten
Waardering van reizigers
186
32
6
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
186
32
6
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 226 beoordelingen
Beoordeeld op 16 oktober 2019 via mobiele applicatie

Prachtige locatie, kraaknet en tot in de puntjes verzorgd. Zeer ruime studio’s met sober en degelijk meubilair. Alles is zo goed als nieuw. Uitzonderlijk fijne service van de hoteluitbaters, zowat de hele familie doet mee en heeft voor een zeer aangenaam verblijf gezorgd. Zeer aanbevelenswaardig.

Datum van verblijf: oktober 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Garp12
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 september 2019

Wij verbleven twee weken in dit hotel en hebben het prima gehad. Het personeel is uitermate vriendelijk, hulpvaardig en lijkt altijd een goede zin te hebben. De hotelkamer is modern en ruim, evenals het balkon. Een parasol op het balkon zou wel welkom zijn geweest want tot 15.00 uur staat de zon erop. Het ontbijt was gevarieerd en lekker. Het hele complex werd erg goed schoongehouden. Voor mensen die niet goed ter been zijn is dit hotel minder geschikt.

Datum van verblijf: september 2019
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Henriëtte V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 juli 2018 via mobiele applicatie

Mooie locatie en mooie uitzichten. De appartementen waren heel schoon en modern. Geen restaurants direct in de buurt en in het hotel, jammer. Het personeel was heel vriendelijk en regelt alles naar je wens. Ontbijt is goed! Veel deeghapjes, misschien te veel. Veel fruit, alles wat je wilt. Eigen strand!

Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank mariannao983
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 juli 2017 via mobiele applicatie

We hebben hier 4 nachten overnacht. Dit in de jaren 60 gebouwde complex is geheel opgeknapt en modern gerenoveerd en ligt iets buiten Cefalu. De frisse schone kamers zijn van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld een formindabele douche met apart toilet, kitchenette en een groot 2 persoonsbed met goede matrassen. Natuurlijk ontbreekt een tv (curved) met internationale zenders niet en zijn de kamers van airco voorzien.......
Maar het beste aan dit complex is misschien wel de ligging met een fenomenaal uitzicht. Vanuit het grote terras (helaas ontbreekt hier een parasol) heb je een fantastisch uitzicht op zee. Verder dient nog vermeld te worden dat het ontbijt voortreffelijk is met een ruime keuze en veel vers fruit. Het personeel is uitermate vriendelijk en behulpzaam en spreekt uitstekend Engels.
Aan de bar kun je genieten van een lekker drankje terwijl je wederom geniet van het uitzicht. Aan het privéstrand staan ligstoelen en parasols, bovendien mag je gebruik maken van kano's, een waterfiets en snorkelsetjes.
Super relaxen dus
Cefalu is te voet binnen 20 minuten bereikbaar langs een weg die via de haven voert. In de haven (op 10 minuten) ligt een restaurant en bij binnenkomst in Cefalu vind je al snel 2 restaurants. O.a. Al Faroen pizzaria da Sasà.
Opmerking: Het complex is m.i. niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Datum van verblijf: april 2017
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank 702biancah
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2016

Erg mooie ligging aan de baai, comfortabel en ruim appartement met groot terras. Uitgebreid heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel. Heel prettig dat de kano's en waterfietsen gratis zijn te gebruiken.

Kamertip: Alle kamers hebben uitzicht op de baai.
Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank hennydegast
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken