Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (973)
Beoordelingen filteren
973 resultaten
Waardering van reizigers
574
297
71
22
9
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
574
297
71
22
9
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 973 beoordelingen
Beoordeeld op 27 juli 2018 via mobiele applicatie

Mooi en verzorgd hotel
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Prachtig zwembad in paradijselijke tuin
Superior kamer is eerder bescheiden met net voldoende grootte badkamer maar wel met balkon.
Shuttle naar centrum ter beschikking.
Verzorgd ontbijt.
We hadden een Gastronomische ‘experience’ geboekt in zuster-hotel maar dat is wel overroepen.
Leuke adresjes in stadje
Taxi 10 euro
Al bij al toch een aanrader...

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Bedank Tommebee
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
lecalette, Direttore van Hotel Alberi Del Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 juli 2018
Google-vertaling

Dear guest,

we would like to thank you for having dedicated your precious time in reviewing in details our property and services after your stay. Our customer's comments are a very important input that will help us to continuously improve the level of services we always strive for.

Best Regards,

Keswan Monien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 juli 2018

Geweldige service. Al het personeel is super vriendelijk. Nooit teveel als men iets vraagt. De kok kan super koken. De obers staan altijd klaar om te helpen. Als men zich ergens in de stad bevindt kan men steeds beroep doen op het busje, even het hotel bellen en klaar.
Wij zijn er nu 4 maal geweest en zijn nooit ontevreden teruggekomen. Een echte aanrader. Het zwembad is volledig vernieuwd en licht tussen de bomen.

Kamertip: Kamers met zicht op zee of zicht op de zeer mooie tuin. Geen aircolawaai.
  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank francoisfloru
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
alberiparadiso, Direttore van Hotel Alberi Del Paradiso, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

we are so grateful for your glowing review, thanks so much for taking the time to share your experience. Looking forward to welcoming you again at Hotel Alberi del Paradiso, I remain with best regards

Keswan Monien

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2017

Het personeel van dit hotel, van het receptiepersoneel tot de obers, kamermeisjes,... zijn uitermate vriendelijk en staan steeds paraat om je vragen te beantwoorden en al je wensen te vervullen. Het ontbijt is zeer correct, men heeft er het versgeperste sinaasappelsap, een grote keuze aan vers fruit en diverse soorten gebak. Ook de koffie is zeer lekker, men dient hiervoor wel bv. een 'dubbele espresso' te bestellen, koffie americano of 'gewone' koffie is niet lekker. Het enige nadeel is dat zoals eerder werd vermeld, het hotel wat hoger gelegen is. Echter, als je de omgeving wat hebt verkend zul je ontdekken dat er diverse trappen zijn en die maken dat het hoogteverschil makkelijker overwonnen wordt. Verder is het restaurant van uitmuntende kwaliteit, de kok laat de natuurlijke smaken van de ingrediënten goed tot zijn recht komen. Er is ook een voldoende grote keuze uit voorgerechten en hoofdgerechten, ook de desserts zijn top. Verder beschikt het hotel over een uitgebreide wijnkaart met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Aan het zwembad is het zeer rustig vertoeven. Kortom een echte aanrader !

Kamertip: Best een kamer met zicht op 'de rots' aan de voorzijde van het hotel voor het beste uitzicht op de stad en de rots.
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Smet_Jo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 september 2017

Goed hotel met vriendelijk personeel en een prachtige tuin met zwembad. Er rijd een shuttledienst naar het Privestrand met bar en naar het centrum. Te voet naar centrum is klein half uurtje bergaf en taxi terug kost 15 euro. Ontbijtbuffet en terras zijn uitstekend en ook handdoeken voor zwembad en strand beschikbaar. Zeker de moeite waard en Cefalu is mooi stadje met goede restaurants.

Kamertip: Neem bij voorbaat kamer met balkon.
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank ReneVanDenBogaert
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 september 2017 via mobiele applicatie

Prima hotel, gewone maar schone kamer. Ruime keuze met ontbijt. Mooi zwembad. Ligt wel enigszins buiten centrum en dan met name behoorlijk hoogte verschil. Rijdt wel shuttlebusje naar dorp, echter maar tot 19h30.

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank GeertvdM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken