Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Hoogtepunten uit beoordelingen
Strandstoelen, zwembad en( kinder) activiteiten

Als gast van San Marco kan je hier je stoelen en parasols reserveren en deelnemen aan activiteiten ... meer lezen

Beoordeeld op 6 september 2016
Sandra v
Uitstekend!!!

Super mooi netjes en schoon onderhouden strandclub. Goed ontvangst en duidelijke regels. Heel ... meer lezen

Beoordeeld op 11 november 2015
LindaAlmere51
,
Almere, Nederland
Lees alle 309 beoordelingen
  
Beoordelingen (309)
Beoordelingen filteren
309 resultaten
Waardering van reizigers
231
59
14
5
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
231
59
14
5
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 309 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2016

Als gast van San Marco kan je hier je stoelen en parasols reserveren en deelnemen aan activiteiten voor jong en oud. Kleedhokjes en douches aanwezig en het ligt meteen recht tegenover het hotel, alleen de straat oversteken.

Datum van activiteit: september 2016
Bedank Sandra v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 november 2015

Super mooi netjes en schoon onderhouden strandclub. Goed ontvangst en duidelijke regels. Heel netjes dat je asbakken op een prikker mee kan nemen naar je ligbedden en parasol zodat er geen peuken op/in het zand liggen. Nette toiletten die steeds schoon gemaakt worden. Douches waar hetzelfde voor geldt. Elke dag werden wij vriendelijk begroet en aan het einde van onze vakantie werden wij door de dames bedankt en werd ons een goede reis terug gewenst. Heel opmerkelijk en bijzonder te noemen in positieve zin.

Datum van activiteit: september 2015
Bedank LindaAlmere51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bagni_Stella_Marina, Socio e gestore van Bagni Stella Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2016
Google-vertaling

Thank you very much from the whole team of Stella Marina Cattolica!!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 september 2015

Keurig opgeruimd strand met prettige medewerkers die je naar je plek begeleiden. Vooral het schone en opgeruimde strand was een genot.

Datum van activiteit: september 2015
Bedank KKZ148
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bagni_Stella_Marina, Socio e gestore van Bagni Stella Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2016
Google-vertaling

Thank you very much from the whole team of Stella Marina Cattolica!!!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 september 2015

Zeer verzorgd en zeer vriendelijke mensen. Ligbedden zijn zeer verzorgd, het strand wordt constant gereinigd

Datum van activiteit: augustus 2015
Bedank FP2650
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bagni_Stella_Marina, Socio e gestore van Bagni Stella Marina, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 maart 2016
Google-vertaling

Thank you very much from Stella Marina Cattolica team!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2015

Mooi schoon en goed onderhouden strand. Lekkere ligstoelen met parasol. Direct gelegen aan het hotel San Marco. Schone toiletten en een leuk zwembad op het strand. Vraag vooral stoelen aan de voorste rijen. Lekker zeewindje en zo veel te zien aan de waterkant.

Datum van activiteit: juli 2015
Bedank RenePattyenKim
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken