Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Villa Casalecchi
Hotels in de buurt
Riserva di Fizzano(Castellina In Chianti)
US$ 191*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 164*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Colle Etrusco Salivolpi(Castellina In Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 187*
US$ 183*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Il Colombaio(Castellina In Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 100*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Belvedere Di San Leonino(Castellina In Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 221*
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Villa di Capovento(Castellina In Chianti)
US$ 262*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Castello di Fonterutoli(Castellina In Chianti)
US$ 188*
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Palazzo Squarcialupi(Castellina In Chianti)
US$ 162*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Mariani Bed & Breakfast(Castellina In Chianti)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 97*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Borgo di Pietrafitta Relais(Castellina In Chianti)
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (154)
Beoordelingen filteren
154 resultaten
Waardering van reizigers
103
37
11
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
103
37
11
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 154 beoordelingen
4 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat verder van de bewoonde wereld, ligt dit prachtige hotel. Wij hadden een superior kamer, gelegen aan de begane grond. Een prive terras voor de kamer. Mooi uitzicht en zeer rustig. Sanitair was van een mindere kwaliteit, maar prima. Kamers zijn ruim, de service is goed, de bedden slapen prima (wel veel last van muggen), en je kunt er goed eten. Zwembad zag er ok uit, kan wel schoner. Wij verbleven er 1 nacht.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank 020_Dennis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een heerlijke, relaxte sfeer in een adembenemende omgeving. Fijn personeel, lekker eten en goede wijn. Mooie plekjes in de tuin maar ook in het prachtig ingerichte hotel
zelf waar je je met een boek kan terug trekken. Echt een plek om tot rust te komen.

Verbleef: juli 2016, reisde met familie
Bedank TessvW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
4 juli 2016 beoordeeld

Als er één ding is, dat het personeel van Villa Casalecchi perfect begrijpt; is het om je je welkom te laten voelen.
Vooral Franco! Deze man is een symbool voor het allerbeste in authentieke, Italiaanse gastvrijheid. Met zijn schorre stem en netjes gekleed in zijn pak; lijkt hij rechtstreeks uit een film te zijn gekomen! Het is onmogelijk om hem niet meteen te mogen en hem te omhelzen met een open hart!
De Villa is een perfecte ontsnapping! Een verademing ten opzichte van het hectische leven, dat de meesten van ons willen ontvluchten, wanneer wij van het Italiaanse "Dolce Vita" willen genieten. Gelegen in het hart van Toscane en deels beschut door het bos, biedt de Villa prachtig uitzicht over de omringende heuvels. Het is een geweldige plek om te ontspannen en nabij gelegen steden zoals Siena of Florence te verkennen.
Het interieur van de villa is stijlvol antiek. De kamers zijn onberispelijk schoon en comfortabel. Het eten is goed en de wijnkaart bevat enkele prima keuzes.
Helaas konden wij het grote buiten zwembad niet uitproberen, omdat de temperatuur nog wat aan de lage kant was, zo vroeg in het seizoen. Maar het ziet er zeker uitnodigend uit!
Kortom, deze plek biedt veel waar voor uw geld!
Als u op zoek bent naar moderne, 5-sterren luxe, is dit wellicht niet de eerste keuze. Maar als u op zoek bent naar een geweldige vakantie met familie of geliefden en u de meest pure Italiaanse gastvrijheid wilt ervaren in een zeer bijzondere, authentieke setting; is dit een absolute aanrader!!

Bedank FlorisS200
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
19 juni 2016 beoordeeld

Heerlijk hotel om even tot rust te komen en te genieten van de wijngaarden in de omgeving. Gastheer is zeer vriendelijk en kan je van allerlei tips voorzien. Kamers zijn minder modern ingericht, maar schoon en met een prachtig uitzicht, Ook het zwembad is een extra plus en het uitgebreide ontbijt. Zeer goede locatie voor het verkennen van de Chianti streek.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Femke_88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2015 beoordeeld

De villa ligt midden in de Chianti streek, vlak bij het leuke dorpje Castellina in Chianti en op zo'n 25 minuten rijden van Siena. Vanuit veel kamers, het terras en het zwembad kijk je uit over het Toscaanse land en de wijnranken. De nieuwe eigenaren zijn heel aardig en gastvrij. Het hotel is mooi, romantisch en compleet. De familiekamers in het bijgebouw zijn ruim genoeg maar kunnen een make-over gebruiken. Het restaurant is top met erg lekkere Toscaanse gerechten. Aanrader!

  • Verbleef: mei 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Frank D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken