Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (171)
Beoordelingen filteren
171 resultaten
Waardering van reizigers
113
43
12
3
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
113
43
12
3
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 171 beoordelingen
Beoordeeld op 4 augustus 2016 via mobiele applicatie

Wat verder van de bewoonde wereld, ligt dit prachtige hotel. Wij hadden een superior kamer, gelegen aan de begane grond. Een prive terras voor de kamer. Mooi uitzicht en zeer rustig. Sanitair was van een mindere kwaliteit, maar prima. Kamers zijn ruim, de service is goed, de bedden slapen prima (wel veel last van muggen), en je kunt er goed eten. Zwembad zag er ok uit, kan wel schoner. Wij verbleven er 1 nacht.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 020_Dennis
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 juli 2016 via mobiele applicatie

Een heerlijke, relaxte sfeer in een adembenemende omgeving. Fijn personeel, lekker eten en goede wijn. Mooie plekjes in de tuin maar ook in het prachtig ingerichte hotel
zelf waar je je met een boek kan terug trekken. Echt een plek om tot rust te komen.

Datum van verblijf: juli 2016
Reistype: Reisde met familie
Bedank TessvW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 4 juli 2016

Als er één ding is, dat het personeel van Villa Casalecchi perfect begrijpt; is het om je je welkom te laten voelen.
Vooral Franco! Deze man is een symbool voor het allerbeste in authentieke, Italiaanse gastvrijheid. Met zijn schorre stem en netjes gekleed in zijn pak; lijkt hij rechtstreeks uit een film te zijn gekomen! Het is onmogelijk om hem niet meteen te mogen en hem te omhelzen met een open hart!
De Villa is een perfecte ontsnapping! Een verademing ten opzichte van het hectische leven, dat de meesten van ons willen ontvluchten, wanneer wij van het Italiaanse "Dolce Vita" willen genieten. Gelegen in het hart van Toscane en deels beschut door het bos, biedt de Villa prachtig uitzicht over de omringende heuvels. Het is een geweldige plek om te ontspannen en nabij gelegen steden zoals Siena of Florence te verkennen.
Het interieur van de villa is stijlvol antiek. De kamers zijn onberispelijk schoon en comfortabel. Het eten is goed en de wijnkaart bevat enkele prima keuzes.
Helaas konden wij het grote buiten zwembad niet uitproberen, omdat de temperatuur nog wat aan de lage kant was, zo vroeg in het seizoen. Maar het ziet er zeker uitnodigend uit!
Kortom, deze plek biedt veel waar voor uw geld!
Als u op zoek bent naar moderne, 5-sterren luxe, is dit wellicht niet de eerste keuze. Maar als u op zoek bent naar een geweldige vakantie met familie of geliefden en u de meest pure Italiaanse gastvrijheid wilt ervaren in een zeer bijzondere, authentieke setting; is dit een absolute aanrader!!

Bedank FlorisS200
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.nl.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Beoordeeld op 19 juni 2016

Heerlijk hotel om even tot rust te komen en te genieten van de wijngaarden in de omgeving. Gastheer is zeer vriendelijk en kan je van allerlei tips voorzien. Kamers zijn minder modern ingericht, maar schoon en met een prachtig uitzicht, Ook het zwembad is een extra plus en het uitgebreide ontbijt. Zeer goede locatie voor het verkennen van de Chianti streek.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Femke_88
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 mei 2015

De villa ligt midden in de Chianti streek, vlak bij het leuke dorpje Castellina in Chianti en op zo'n 25 minuten rijden van Siena. Vanuit veel kamers, het terras en het zwembad kijk je uit over het Toscaanse land en de wijnranken. De nieuwe eigenaren zijn heel aardig en gastvrij. Het hotel is mooi, romantisch en compleet. De familiekamers in het bijgebouw zijn ruim genoeg maar kunnen een make-over gebruiken. Het restaurant is top met erg lekkere Toscaanse gerechten. Aanrader!

Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank 678frankd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken