Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten”

La Virata Trattoria del Pesce
Geclassificeerd als nr. 3 van 158 Restaurants in Bardolino
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 44
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten hier, goed en gezellig restaurant + leuke bediening! Een echte aanrader! Zeker voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 337marissat
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (368)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 369 beoordelingen

10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Toen we er kwamen was er net nog 1 zitje om te eten ,prima. Er werd meteen een rosé met knabbels neergezet, van het huis. De gerechten die we bestelden waren er snel: vitelli tonato en vis. De rosé hadden we nog niet op of de wijn stond er al.
Het hoofdgerecht voor de een heel veel inktvis, voor mij 3 soorten vis, nogal zout.
Nadien, we hadden de wijn nog niet of drankjes van het huis stonden eral.
Al dat gehaast vonden wij niet fijn.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Ben V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 augustus 2019 beoordeeld

Zeer gezellig restaurant met een leuke sfeer dankzij het toffe personeel en een leuke bazin die in 1 oogopslag alles heeft gezien !! Een aanrader ..

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank NijnsA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben fantastisch gegeten met ons gezin!! Eerst lekkere rosé van het huis. Zoveel heerlijke gerechten op de kaart, een tafel vol om met elkaar te delen. Mosselen, spaghetti alla vongole, tonijn tartaar, mix van gegrilde vis. Vooral de tonijn tartaar was goddelijk. Daarna nog een dessert met 3 verrassingen....ook weer heerlijk. En espresso met de flessen limochello en droplikeur op tafel.

Datum van bezoek: augustus 2019
1  Bedank Fvdschaaf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker gegeten in dit restaurant, met bij aankomst apéro en hapje van de zaak. Nog niet veel meegemaakt in deze streek in Italië. Vriendelijke bediening en bij de koffie krijg je gewoon twee flessen bij, waaronder limoncello, die je volgens eigen wens mag nuttigen. Top!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 830tima
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die La Virata Trattoria del Pesce bekeken, bekeken ook

Bardolino, Province of Verona
 
Bardolino, Province of Verona
 

In La Virata Trattoria del Pesce geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding