Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Anno1000...een verblijf uit de 1000!!!!!!”

Beoordeling van Anno1000 Country House

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Arezzo, Province of Arezzo, Toscane

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
BiancaBog ...
Hoogerheide, Nederland
Niveau 3 bijdrager
18 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Anno1000...een verblijf uit de 1000!!!!!!”
Beoordeeld op 4 april 2018 voor een verblijf in september 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Een prachtig domein met karaktervolle B&B die zeer smaakvol werd ingericht door gastheer Gert en zijn vrouw Mery. Gert zorgt ervoor dat je echt niets te kort komt, hij kent de omgeving als geen ander waardoor je plaatsen ontdekt waarvan je anders het bestaan niet zou weten.
Na een stevige wandeling was het telkens genieten van een verfrissende duik in het zwembad (met prachtig uitzicht). Er heerst in de B&B een zeer gezellige, huislijke sfeer...knetterend haardvuur, lekker aperitiefje... Ook culinair is het pure verwennerij!!!! Gastvrouw Mery is ‘la regina della cucina’...puur genieten!
Wij gaan zonder twijfel terug!!!!!!

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marcel H
Mortsel, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 31 december 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Steven_Ge ...
Gent, België
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 december 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
LisaPippo
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 12 augustus 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DaniloPic ...
Niveau 6 bijdrager
197 beoordelingen
18 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 42 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Stefania ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 22 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Experienc ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen