Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Agrigento
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Vandaag geopend: 08:30 - 23:00
  
Google
Manieren om Valle dei Templi te ontdekken
vanaf US$ 68,02
Meer info
vanaf US$ 62,35
Meer info
vanaf US$ 331,58
Meer info
vanaf US$ 13,60
Meer info
Beoordelingen (16.545)
Beoordelingen filteren
16.545 resultaten
Waardering van reizigers
12.124
3.450
681
178
112
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
12.124
3.450
681
178
112
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
19 - 24 van 16.545 beoordelingen
Beoordeeld op 10 september 2019 via mobiele applicatie

Wat voel je je als mens nietig als je hier staat. Een fantastisch uitzicht. Enorm groot en zó mooi! Deze acropolus uit de oudheid heel goed bewaard gebleven.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank heracles1903
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 september 2019

Tempel en theater in goede staat. Mooie omgeving. Wandeling naar het theater zeker te doen, je kan verkorte wandelpaden kiezen waardoor je kan genieten van al het moois rondom je. Boven dranken te koop in een automaat.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Mieke853
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

Wanneer je op Sicilië bent is een bezoekje wel een must. Schitterende Griekse tempels, waar je gemakkelijk een flinke wandeling in de brandende zon voor over hebt. Vooraf tickets geboekt, wat wel aan te raden valt gezien de rij voor de kassa.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank koeno894
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2019

Wij zijn rond 19.00 uur naar de tempels gegaan vanwege de warmte overdag. Vanaf de parkeerplaats konden we met een taxi en zijn we teruggelopen langs alle tempels. Het was erg mooi om te zien en de zonsondergang kregen we er bij!

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Suzant85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2019 via mobiele applicatie

Echt een fantastische ervaring. Zoveel mooie dingen gezien. En allemaal nog in goede staat. Een kleine tip, misschien wel niet in de maand augustus doen het was er bloedheet en er is amper schaduw.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank FVersaen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken