Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Nederlands: Verrassend mooie plek”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
La Salvetat-sur-Agout, Herault, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 63 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Culture01 ...
1 beoordeling
“Nederlands: Verrassend mooie plek”
Beoordeeld op 6 november 2018 voor een verblijf in oktober 2018

Verrassend mooie plek midden van de natuur (zeer veel wandelmogelijkheden) maar niet ver van een dorp . Onze bungalow was eenvoudig van uiterlijk maar heel goed ,, schoon, alles doet het, uitgebreiden keuken. Er zijn maar drie gites dus dat maakt alles heel behapbaar. Dit is geen vakantiepark. Leuke centrale ruimte met pingpongtafel, grote openhaard. Je kunt dus ook alles huren met een groep en dan heb je veel mogelijkheden. De Spa krijg je er min of meer bij voor in ieder geval een uur per dag. Prive dus. verder ook een kleine gym. Daarna een fantastische massage. Daar staat een echte vakman, Mijn indruk is dat hij zich laat inspireren door allerlei technieken. Zij is naar zeggen een hele goede kok en "serveert" het diner op aanvraag in de gite. Zeer prettige mensen. de moeite waard om heen te gaan!

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 apr 2019
Merci pour votre confiance
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Angel A
Halifax, Canada
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 10 april 2018 voor een verblijf in april 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: april 2018
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 apr 2018
thank you very much for your visit and your trust. we hope to see you soon
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Françoise ...
Niveau 2 bijdrager
8 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 26 augustus 2020 voor een verblijf in augustus 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
248corali ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 1 juli 2020 voor een verblijf in juni 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2020
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elvis L
Frankrijk
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
Beoordeeld op 25 juni 2020 voor een verblijf in juni 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2020
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sabine B
1 beoordeling
Beoordeeld op 31 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
florie341 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 30 oktober 2019 voor een verblijf in oktober 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.