Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God in Frankrijk”
Beoordeling van Le Mas - GESLOTEN

Le Mas
Gegevens restaurant
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zonhoven ligt aan de voet van de Ventoux als je hier in de zon op het terras zit. Eten is prima, prijs/kwaliteit ok.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank rafc2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordelingen (13)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 13 beoordelingen

6 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Rustige ligging(je waant je in de provence) hele lekkere keuken. Prijs kwaliteit is absoluut oké. Top.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Beezieken
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 maart 2018 beoordeeld

Alhoewel Le Mas de schijn wilt ophouden van een klasse-restaurant was ik die enkele keren daar erg teleurgesteld in de sfeer die er hing. Het was er koud en kil, en dan niet in temperatuur, maar de inkleding en de bediening.
Daar zien ze me niet meer terug.

Datum van bezoek: februari 2018
Bedank WolfsTheo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2018 beoordeeld

Met mooi weer hoef je niet ver te reizen om in je in Zuid-Frankrijk te wanen. Super ontspannen chillen op het terras met heerlijk eten en joviale bediening.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank hendrickxkristel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld

Met vijf personen zonder reserveren op vrijdag heel lekker gegeten en heel vlot bediend!
Spijtig dat de wijn die we bestelde er niet meer was en ook de rum.
Wel even de ober gevraagd om de koekjes aan te vullen bij de tweede tas koffie en de gevraagde rum zonder ijs te brengen. Het vlees was top!!! De borden waren warm.

Datum van bezoek: september 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank arletteschabregs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Le Mas bekeken, bekeken ook

Zonhoven, Limburg Province
Zonhoven, Limburg Province
 
Zonhoven, Limburg Province
Zonhoven, Limburg Province
 
Zonhoven, Limburg Province
Zonhoven, Limburg Province
 

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding