Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“rustgevende, comfortabele prachtige plaats en een ...”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Gîte La Petite Maison ***

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
1 slaapkamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Mazeres, Ariege, Occitanie

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

jokewaelk ...
Tielt, België
1 beoordeling
“rustgevende, comfortabele prachtige plaats en een goede uitvalsbasis om Toulouse , Carcasonne te bezoeken”
Beoordeeld op 27 juli 2016 voor een verblijf in juli 2016

Een huis in de natuur met vergezicht op de Pyreneeën. Je geraakt er niet op uitgekeken.
Comfortabel huis met grote schaduwrijke ruimten buiten; Je kan de hele dat buitenleven.
Veel gemakkelijk zittend buitenmeubilair aanwezig.
Een tuin waarin je je kan uitleven. Ik deed dagelijks Taichi.
Betrokken eigenaars die ons alle privacy gaven en er toch waren indien nodig.
De inrichting was ok. Het was ook proper.
Wifi , belangrijk voor ons , werkte goed.
We herinneren ons een mooi verlof.

Datum van verblijf: juli 2016
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 aug 2016
Merci pour vos appréciations, qui nous ont fait très plaisir .
En effet, nous aimons que nos vacanciers profitent au maximum de leur séjour , au calme , dans la nature et se sentent bien chez nous.
Ayant habité nous même " La Petite Maison " , nous savons qu'elle est confortable avec ses deux terrasses face aux Pyrénées.
Le Wifi , la propreté , les fleurs, font partie de nos priorités.
Je vous dis simplement, Vous serez toujours les bienvenus dans notre coin d'Ariège.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Flyer2876 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 28 september 2020 voor een verblijf in september 2020
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: september 2020
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 okt 2020
Oups !
Un peu de retard pour donner mon avis.
Et pourtant, nos locataires charmants nous ont laissé un très bon souvenir;
Nous avons bien échangé le soir, quand ils rentraient de promenade.
A la fois très ouverts et très discrets.
Ils ont apprécié nos conseils et notre région.
Merci aussi pour le ménage vraiment bien fait lors de leur départ.
Nous les recevront avec grand plaisir lors d'un prochain séjour
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
101luisa
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
Beoordeeld op 5 juli 2018 voor een verblijf in juli 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 jul 2018
Nous sommes heureux que vous ayez apprécié votre séjour chez nous, notre cadre de vie et notre région..
Merci aussi pour la belle soirée que nous avons passée ensemble.
Marysa et vous serez toujours les bienvenus dans notre coin d'Ariège.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.