Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Gewoon super!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Bungalow -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Arganil, Coimbra District, Centro

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
DickdeR
Coimbra District, Portugal
Niveau 4 bijdrager
35 beoordelingen
15 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 42 nuttige stemmen
“Gewoon super!”
Beoordeeld op 22 september 2016 voor een verblijf in september 2014

WIj zijn hier zeker meer dan 10x geweest. Wat gelijk opvalt is de mooie locatie met al zijn fraaie vergezichten, mooie villa's met zwembad en buitenbar. De indeling van het appartement is erg praktisch en van alles voorzien. Ik zei nog tegen Yvonne: "je kan eigenlijk gewoon hier wonen". Als je de besteklade open doet, dan ligt alles 100% netjes gerangschikt, tot de uiterste precisie toe. Dan weet je genoeg, alles is erg netjes en schoon. Wij hebben Tony en Dies als zeer goede en vriendelijke gastheer en gastvrouw ervaren. We hebben het fantastisch gehad en daarnaast heerlijke uitstapje gemaakt. Het groene hart krijgt van ons een 10!
De omgeving is ons zo goed bevallen dat wij er nu ook inmiddels ook wonen.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Irene S
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
“Zeer gastvrij ”
Beoordeeld op 21 september 2016 voor een verblijf in oktober 2015
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Voor de 7e keer de vakantie doorgebracht bij vivenda à Nossa coroa. Elk jaar weer een gevoel van thuiskomen! Zelfs mijn zoon ervaart dit gevoel van thuiskomen. Heerlijk huis, van alle gemakken voorzien. Zwembad is prima en wordt elke morgen vroeg door de eigenaar schoongemaakt. Daarnaast tonen Tony en Dies zich een perfecte gastvrouw en gastheer. Top! Zij zorgen ten alle tijde dat je je als gast zeer welkom voelt. Daarnaast organiseren zij etentjes/uitstapjes waar je als gast bij kunt aansluiten. Alles kan, de keuze ligt bij de gast zelf. Kortom we hebben Portugal en Tony en Dies in ons hart gesloten.

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Corrine O
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Fantastische plek om je vakantie te vieren”
Beoordeeld op 21 september 2016 voor een verblijf in juli 2016
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Dit is echt een fantastische plek om je vakantie te vieren. Heerlijke huisjes, waar echt alles aanwezig is. Rustige omgeving. Een prachtig zwembad die elke dag wordt schoongemaakt. Tony en Dies zijn erg gastvrij en helpen je met van alles. Weten leuke en mooie plekken in de omgeving waar je naar toe kan gaan. Kortom een fantastische plek om je vakantie door te brengen.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: Uitgebreide familie
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marie P
Tongeren, België
1 beoordeling
“Floppie”
Beoordeeld op 4 april 2016 voor een verblijf in oktober 2015

Toekomen bij deze afgelegen accommodatie doe je via een hobbelige aardeweg.
De kamers waren klein en er was een bepaalde geur waar te nemen. Het zwembad was troebel en dus kon er niet gezwommen worden. De eigenaars zagen we nooit.

Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Nee.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 sep 2016
Helaas geen gast geweest op onze vivenda.
Niet het mooie zwembad en de mooi ingerichte huisjes gezien.
Maar u bent van harte welkom om te genieten van onze gastvrijheid en de mooie omgeving.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rob S
Niveau 3 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 8 nuttige stemmen
“Top!”
Beoordeeld op 19 september 2015 voor een verblijf in september 2015
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Voor de 5e keer op Vivenda a nossa coroa! Vriendelijkheid, gastvrijheid ten top! De beide eigenaren zijn zeer toegankelijk en behulpzaam, de huisjes luxe en voorzien van alle gemakken. Overige algemene faciliteiten zijn prima (wifi, zwembad, overige recreatie, catering). In de omgeving is voldoende te doen en/of te zien (strand op ong. een uurtje rijden, bergen idem, kanoen, "platte kip" in Tabua, steden als Coimbra, Aveiro, Viseu, Porto, evt. Lissabon). Dorpje Coja op 5 minuten rijden, Arganil is iets groter en verder, ong. 15 minuten rijden, ruim voldoende mogelijkheden voor de dagelijkse boodschappen. Restaurantjes in de nabije omgeving! Absolute aanrader, top!

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen