Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtige vakantie bij supervriendelijke eigenaars”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
La Asomada, Lanzarote, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

omalus
Merchtem, België
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“Prachtige vakantie bij supervriendelijke eigenaars”
Beoordeeld op 28 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wij beleefden een heerlijke tijd in deze B&B. Een kamer met alles erop en eraan, grote badkamer, een prachtig zwembad. Elke morgen een lekker gevarieerd ontbijt. Zicht op de bergen en op de oceaan. Leonardo gaf ons een deskundige uitleg over de bezienswaardigheden van Lanzarote evenals de leuke restaurantjes. Voor herhaling vatbaar!!! Dankjulliewel Nadia en Leonardo, wij hebben enorm genoten.

Datum van verblijf: juli 2017
Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
2 sep 2017
Hartelijk dank Lucia & Jos. Wij vonden het supergezellig. Hopelijk tot een volgende keer.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hélène R
Herenthout, België
Niveau 3 bijdrager
19 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 2 september 2017 voor een verblijf in augustus 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 sep 2017
Bedankt Hélène en Luc en hopelijk tot een volgende keer voor een lang verblijf, zodat jullie kunnen genieten van onze winterzon.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen