Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Een mooi karakteristiek huis in de heuvels van de ...”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt

Beoordeling van Villa la Collinaccia

Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
8 slaapkamers, 8 badkamers, met plaats voor 16 gasten
Tredozio, Province of Forli-Cesena, Emilia-Romagna

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Frank Men ...
1 beoordeling
“Een mooi karakteristiek huis in de heuvels van de Apennijnen.”
Beoordeeld op 29 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018

De locatie is schitterend. Mooi gelegen boven op een heuvel aan de rand van een nationaal park. Het aardige plaatsje Tredozio ligt op 3 km afstand in het dal. Het is een prachtig huis, zeker voor een wat groter gezelschap, met een ruime tuin en heerlijk zwembad. Je kan er heerlijk wandelen in de omgeving. De Emilia Romagna biedt veel bezienswaardigheden, zoals Brisighella, Ravenna en Bologna.

Datum van verblijf: oktober 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PaulineWS ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 20 september 2019 voor een verblijf in augustus 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Theoroode ...
Rotterdam, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 22 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: juli 2019
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2019
Thank you Theo,
also for me it was a a good experience to have met you and your very nice group I hope you will come back one of these days in our little paradise.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.