Een fantastisch weekend gehad in een zeer mooie accommodatie voor zowel ons als onze paarden.
De appartementen zijn mooi, schoon en luxe.
De paarden komen ook niets te kort!
Gastheer krijgt een 10!
- Gratis parkeren
- Zwembad
De appartementen zijn mooi, schoon en luxe.
De paarden komen ook niets te kort!
Gastheer krijgt een 10!
Na een retreat in de buurt te hebben gedaan, en omdat ik uit Zwitserland kom een paar dagen bij De Cromvoirtse aangeplakt. Lekker bijkomen, fietsen in de buurt en een praatje maken met Kees, de eigenaar. Hij gaf goede tips voor het diner en ik voelde mij erg thuis in app 1. Minibar, ontbijt, koffie/thee faciliteiten, het is er allemaal en lekker luxe ook. Gratis parkeren!
Heerlijk genoten van een aantal dagen met mijn paard op deze prachtige b&b. Alles was super mooi en schoon. Zeer nette accomodatie en hele aardige gastheer. Tot in de puntjes verzorgd. Ook de paarden komen niks te kort!
Vanaf de b&b wandel, fiets of te paard binnen no time de loonstrook Drunense duinen op. Een echte aanrader!
Samen met mijn vriendin heb ik een nacht overnacht in de Cromvoirtse Bed & Breakfast. Via booking zijn wij bij dit adres terecht gekomen. De bed & breakfast appartementen zien er keurig verzorgd uit. Wij verbleven in appartement nr 3, met een leuk uitzicht op de weide.
De omgeving is erg mooi met de Loonse en Drunense duinen, een wandeling raden wij dan ook zeker aan!
De bedden liggen goed, en de douche is lekker warm! Het ontbijt dat in het appartement wordt bezorgd op afgesproken tijd, was ook erg uitgebreid en lekker.
Samen met mijn paard een weekendje geweest bij de B&B. Prachtige omgeving om paard te rijden! De accommodatie is schitterend en helemaal nieuw! Van alle gemakken voorzien zoals WiFi air-cooler en netflix. Paarden worden prima verzorgd. Heerlijk schone stal snachts en overdag op de wei. Door Fam kras tips gekregen voor een goed restaurant. Al met al een fantastisch weekend! En zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de goede zorgen!.. Win () en ik hebben genoten..
Met 4 meiden en 4 paarden een nachtje geslapen. De huisjes waren mooi en schoon. Fijne douche en nog fijner bed. Ontbijt was erg lekker en de Brabantse nacht was lang en gezellig.
De stallen voor de paarden waren ruim en koel. De weide behoeft nog wat aanpassing in de vorm van praktischer maken maar de eigenaren stonden open voor onze tips en tops.
We hebben dit in een vriendelijk gesprek besproken en we werden op onze wenken bediend.
Beide dagen vanaf de b&b naar de Loonse en Drunense duinen geweest voor een rit.