Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“A perfect dordogne hideaway”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Agnac, Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 11 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Trail7629 ...
1 beoordeling
“A perfect dordogne hideaway”
Beoordeeld op 16 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018

Hartelijke ontvangst. Smetteloos huis. Echt alles aanwezig. Veel privacy. Schitterend zwembad (zoutwater!). Goede to-do tips van eigenaresse. Echt een heerlijke week met mijn gezin gehad in prachtige streek.

Datum van verblijf: augustus 2018
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 aug 2018
Ik ben blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een fijne vakantie!
Het was een genoegen jullie een week in onze Gite te hebben.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beaconsfield, England, United Kingdom
Beoordeeld op 1 augustus 2019 voor een verblijf in juli 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Antwoord van management
2 aug 2019
Thank you for your kind review!
It was a pleasure to have you here!
Kind regards, Rina and Michiel Hart
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Amanda D
2 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 aug 2018
Thank you for your kind words, Amanda! The pleasure was all mine.
Would like to see you another time!
Kind regards, Rina
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valentijn ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 juni 2018 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: augustus 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 jun 2018
Thank you so much for you warm review! It will be a pleasure to see you back once.
Kind regards, Rina
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
tklaver1
Voorhout, Nederland
1 beoordeling
Beoordeeld op 14 april 2018 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 apr 2018
Thank you for your beautiful words. We were delighted to have you with us and are happy you enjoyed your stay.
Hope to see you again!
Kind regards, Rina Hart
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Rene G
1 beoordeling
Beoordeeld op 13 april 2018 voor een verblijf in juli 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juli 2016
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 apr 2018
Thank you so much! It was a pleasure to have you with us. Hope to see you again!
Kind regards, Rina
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IanandTin ...
Boxmeer, Nederland
1 beoordeling
Beoordeeld op 9 april 2018 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
11 apr 2018
Thank you for your kind words! We really enjoyed having you here!
Hope to see you again!
Best regards,
Rina Hart
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen