Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk verblijf in prachtig huis.”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Villa -
4 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 8 gasten
San Carlos, Ibiza, Balearen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
HelenaP29 ...
Teteringen, Nederland
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
“Heerlijk verblijf in prachtig huis.”
Beoordeeld op 13 mei 2019 voor een verblijf in mei 2019

Het huis ligt wel een klein beetje achteraf op een kleine berg, daardoor wel een auto nodig. Prachtig uitzicht over het landschap met in de verte de zee. Woonkamer, leuker, slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op 1e verdieping 3 slaapkamers, een badkamer en een ruim dakterras. Buiten is er ook een groot terras, klein gedeelte met overkapping, BBQ en zwembad. Ik beveel dit huis zeker aan!

Datum van verblijf: mei 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
15 mei 2019
Dear Helena! Thank you very much for your booking with us and for taking time and sharing this feedback which can be very helpful to our future guests. We are very looking forward to hosting you again!
All the best from sunny island =)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Traveler7 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 3 oktober 2018 voor een verblijf in oktober 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
omelchenk ...
Gemeenschap van Madrid, Spanje
1 beoordeling
Beoordeeld op 7 februari 2018 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2017
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
B4337BHja ...
Cirencester, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: oktober 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
17 nov 2017
Thank you James, this is very helpful, we definitely will consider pool fencing. You are welcome back anytime =)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wolfgang ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 24 juni 2019 voor een verblijf in juni 2019
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
24 jun 2019
Thank you Wolfi! Very looking forward to your next arrival to the island =)
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen