Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super Italiaan in Nuenen!”
Beoordeling van iFratelli

iFratelli
Geclassificeerd als nr. 24 van 36 Restaurants in Nuenen
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij komen hier vaak, om te eten of af te halen. Fantastische verse pizza’s, pasta's en panini’s.
Daarnaast ook zeer goede delicatessen zoals bijvoorbeeld nougat en lekkere wijnen. Tevens oa olijf olie en ingrediënten om zelf pizza’s te maken.
Een aanwinst voor Nuenen.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank B78F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (14)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 15 beoordelingen

2 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een heerlijk restaurantje. Zomaar gevonden in Nuenen. Een pareltje. De uitbater blijkt een lid van bekende Haarlems/Italiaanse horecafamilie te zijn. En dat is te merken. Eten was perfect.

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank TheodeGrote
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom hier vaak, zaak is vernieuwd en nu meer zitplaatsen om te eten. Heerlijke verse pasta's, paninis, en pizza's. Ook om mee te nemen.
En vaak ga ik voor het beste bakje in het dorp. Altijd met een lekkernij. Een echte canoli of noga of een cantuci. Als je niet geweest bent heb je wat gemist.
Doe Carlo de groeten van Frits als je er bent dan weet ie dat tripadvisor werkt.
Ciao Frits

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank 997fritsv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ik kom hier vaker en heb nog elke keer lekker gegeten! De pizza's zijn goed en de pasta's zijn ook super lekker! Zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. Aardige mensen en vers bereid! Zeker een aanrader

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank meike1410
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben vandaag voor 3 personen een pizza besteld. 3 keer een pizza met salami voor ieder €9,50 per stuk. Het was erg een onaangename maaltijd. De pizza was veel te vet, te zout en had alleen maar salami verder niks aan garnituren erop. Achteraf geen voldaan gevoel en nog honger. Voor een prijs waar je het wel voor zou verwachten.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Pieter040
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die iFratelli bekeken, bekeken ook

 
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Nuenen, Noord-Brabant
 

In iFratelli geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding