Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gezellig restaurant met matig eten”
Beoordeling van Restaurant Goesting

Restaurant Goesting
Reserveren met
Restaurant Goesting is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 6 van 35 Restaurants in Nuenen
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
6 mei 2018 beoordeeld

Dit restaurant biedt een menu met een aantal kleine hapjes waar je uit kunt kiezen. Wij kwamen uit op 2 vis en 2 vlees gerechten
De ambiance was gezellig en de bediening heel correct.
Het eten was teleurstellend: bij de asperge specials was nauwelijks iets van asperges terug te vinden. Het vlees was matig van kwaliteit. Eigenlijk was alleen het dessert (extra prijs) goed te noemen.

Datum van bezoek: mei 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank PH_RVG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (80)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

10 - 14 van 81 beoordelingen

4 april 2018 beoordeeld

Mogelijkheid tot verschillende tapas hapjes waardoor je van "alles" wat kunt eten. Goede bediening en vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: september 2017
Bedank Margaret N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een prima restaurant waar je een leuke avond kunt hebben. Het eten is er prima met veel keuze. Het concept is in feite kiezen uit gerechten ter grootte van een voorgerecht. In principe kun je zo vaak bestellen als je wilt. Na 4 a 5 gerechten heb je echter meer dan voldoende gegeten. Voordeel hierbij is dat je zelf het tempo bepaalt. Bediening is erg vriendelijk en de ambiance goed. Voor herhaling vatbaar.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Pedro V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je mocht 6 hapjes uitzoeken en een toetje! Nou, t was geweldig! Zeer vriendelijk personeel en t ging allemaal in een redelijk tempo! Alle gerechten zagen er prima uit!

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Saskia M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 februari 2018 beoordeeld

Heerlijk gegeten! Keuze uit onbeperkt diverse lekkere gerechtjes voor een vaste prijs.
Een concept wat je tegenwoordig veel tegenkomt, maar hier is het echt goed!
De gerechtjes zien er mooi verzorgd uit en zijn met zorg (liefde) bereid.
Voldoende keuze en smaaksensaties van het eten en lekkere huiswijn.
Als je er van houdt probeer dan ook zéker de mini kaasfondue - gewoon leuk!
De sfeer van het restaurant is wat nostalgisch maar erg gezellig.
De bediening is ook supervriendelijk en alert, ze komen snel weer vragen of je weer toe bent aan een volgend gerechtje. Kortom: Een aanrader om hier eens een keer een avondje gezellig te komen eten in het Nuenense "van Gogh Village".
Gewoon doen!

Datum van bezoek: januari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank 7Sandra
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Goesting bekeken, bekeken ook

 
Nuenen, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Asten, Noord-Brabant
 

In Restaurant Goesting geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding