Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfectie”
Beoordeling van Restaurant De Lindehof

Restaurant De Lindehof
Reserveren met
Restaurant De Lindehof is niet beschikbaar via onze online partner voor de tijd die je hebt geselecteerd.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 1 van 35 Restaurants in Nuenen
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 85 - US$ 130
Keukens: Frans, Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
9 februari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Soenil en zijn team snappen het, alles klopt. Hartelijk warm ontvangst door de chef zelf, vlotte correcte bediening, niet te aanwezig maar zeker ook geen gebrek aan.
Verassende originele gerechtjes, mooi en smakelijk opgemaakt en bedient met een correcte serveer timing. Precies wat je verwacht van een 2 sterren restaurant. Alles liep zo gesmeerd dat je automatisch op zoek gaat naar de inperfectheden... niet kunnen ontdekken.
Maar laten we ook niet vergeten dat ik als Helmonder erg blij ben dat Soenil Jermain de Rozario een kans heeft gegeven en dat hij er daardoor mede aan bijgedragen heeft dat Helmond nu een ster restaurant heeft!
Soenil bedankt!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank fastrrrr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (265)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 265 beoordelingen

18 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wederom heerlijk Geeten bij de Lindehof in Nuenen .professioneel ontvangen , diverse zeer smaakvolle amuses . Uitgebreide wijnkaart .
Duidelijk waarom de Lindehof een michelinster heeft .

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Frankmar17
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker ijs en Smaakt eigenlijk naar meer. Jammer dat er nog geen fietsroute langs loopt zodat nog meer personen dit te kunnen proeven.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank HeroHenk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch gegeten in een sfeervolle ambiance ! Personeel zeer attent en vriendelijk ! Somolier uitstekend , de keukenbrigsde ongekend goed ! Ieder gerecht was een smaak explosie ! En een schilderij om te zien ! Nog nooit zo’n bijzonder smaakvol en sfeervol Kerstdiner gehad in een restaurant ! Perfect

Datum van bezoek: december 2018
Bedank astrid v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Waar Soeniel Badahoer is een meester is in het creëren van smaak combinaties, is hij ook nog een perfecte gastheer.

De Lindehof is een excentrieke keuken met toch een smaakbalans. Prachtige keuken!!

De voorkant door de Maître en sommelier is net zo outgoing als de gerechten. Ze zijn foutloos met daar bovenop nog een lading humor en interesse. Wat wil je nog meer?

Dit is een reis waard! Dankjewel team.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank DSebastiaan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant De Lindehof bekeken, bekeken ook

 
Eindhoven, Noord-Brabant
Eindhoven, Noord-Brabant
 
Eindhoven, Noord-Brabant
 

In Restaurant De Lindehof geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding