Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fraai en rustig gelegen Frans boerderijtje met ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Mansle, Charente, Nouvelle-Aquitaine

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
jan d
1 beoordeling
“Fraai en rustig gelegen Frans boerderijtje met grote tuin en overdekt zwembad”
Beoordeeld op 29 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Gelegen in klein dorpje in rustige omgeving in het nabij gelegen dorp Mansle op 5 km afstand grote supermarkt en prima restaurants.Voor een brood kun je terecht bij het op 100 meter afstand lopen dorpswinkeltje.Het huis is lekker koel en voorzien van alle gemakken. Veel servies en bestek dus de vaatwasser doet het werk.Prima overdekt zwembad om lekker af te koelen grote tuin om lekker in te relaxen. Voorzien van voldoende handoeken etc. De wasmachine en droger doen de rest.Volop bezienswaardigheden in de omgeving voor wie daar van houdt.Wij logeerden er met twee stellen en hebben een uitstekend verblijf gehad.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
1 sep 2017
Thank you for your review, Jan. It was lovely to meet you and your party. We are very pleased you enjoyed the house, gardens and pool. You were great guests and we look forward to welcoming you again."
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jane K
Crawley, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
22 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
3 dagen geleden beoordeeld voor een verblijf in juli 2018
NIEUW
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2018
Thank you Jane for your great review. Much appriciated. You were lovely guests. Cooking lessons are planned next year on a bigger scale. Hope to see you then. Susie & Laurence Glayzer
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
annedebac ...
Brasschaat, Belgium
2 beoordelingen
Beoordeeld op 12 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 aug 2017
Thank you for your review. It was lovely to meet you and your family and we are very pleased you enjoyed the house, garden and covered pool. You were great guests and we look forward to welcoming you again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen