Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“boven alle verwachtingen!”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
2 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Fromentine, La Barre-de-Monts, Vendee, Pays de la Loire

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

GoPlaces5 ...
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“boven alle verwachtingen!”
Beoordeeld op 18 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

alles wat nodig is voor een leven als thuis is aanwezig in het huisje, in één week hebben we gefietst door bos, langs strand, een heerlijke boottocht naar ile d'yeu,met de fiets het eiland afgestruind, tweemaal over de brug naar ile noir moutiers eveneens op de fiets,en als kers op de taart: pornic en strandjes in omgeving, kortom een heel gevulde week, geen moment verveeld, eerder héél aangenaam verrast!!!!

Datum van verblijf: juni 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jul 2020
Traduction Google.
au-dessus de toutes les attentes!
Écrit le 18 juin 2017 pour un séjour et juin 2017
1 personnes ont trouvé cet avis utile
tout le nécessaire pour une vie comme à la maison est disponible dans le chalet, en une semaine nous avons fait du vélo à travers la forêt, le long de la plage, une merveilleuse excursion en bateau à l'ile d'yeu, à vélo à travers l'île, deux fois sur le pont de l'ile noir moutiers aussi à vélo, et comme cerise sur le gâteau: pornic et plages de la région, bref, une semaine très chargée, pas un moment ennuyé, plutôt très agréablement surpris !!!!
----------------------------------------------------
Madame, Monsieur
Nous vous remercions pour votre avis très agréable.
Au plaisir de vous revoir bientôt.
Cordialement
Pierre
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OnAir6961 ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 17 juni 2017 voor een verblijf in juni 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Datum van verblijf: juni 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
7 jul 2020
Madame, Monsieur
Nous vous remercions pour votre avis.
Bien cordialement
Pierre
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen