Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Top tent”
Beoordeling van Restaurant Reitherl

Restaurant Reitherl
Geclassificeerd als nr. 1 van 8 Restaurants in Reith bei Kitzbuehel
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 9 - US$ 25
Keukens: Oostenrijks
Dineropties: Lunch
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch
12 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer goed restaurant in Reith, erg gezellig en top eten. Zeker de moeite waard, bediening erg aardig en een goede schnapps na de tijd!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank KasH51
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (178)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 178 beoordelingen

26 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel erg lekker gegeten hier ga ik zeker terug komen. De wilderer pfanne was het lekkerste vlees wat ik ooit gegeten heb.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Dennis v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We aten hier met 2 personen op 21 januari. Het eten smaakte prima, maar met ruim een uur wachten terwijl we een simpel gerecht van de kaart hadden besteld...tja, dan weet je niet meer zeker of het eten nou écht zo lekker is of dat de wachttijd daarvan de oorzaak is. Anyway: prima gegeten, maar lang moeten wachten (ja, we hadden gereserveerd voor 2)

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Mark J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We eten hier elke jaar en is gemoedelijk . Hardwerkend echtpaar . Prima keuken .
Typisch Oostenrijkse gerechten . Gewoon lekker . Niet gecompliceerd .
Lekkere wijn . Prijs kwaliteitsverhouding is gewoon goed .

Datum van bezoek: september 2017
Bedank brilletje59
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, hele vriendelijke bediening. Het eten is goed, ze doen het met z'n tweeën, dat is een hele prestatie.

Datum van bezoek: mei 2017
Bedank Martinqoe9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurant Reitherl bekeken, bekeken ook

 
Reith bei Kitzbuehel, Tirol
Kitzbühel, Tirol
 

In Restaurant Reitherl geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding