Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.683)
Beoordelingen filteren
1.683 resultaten
Waardering van reizigers
729
612
218
78
46
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
729
612
218
78
46
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.683 beoordelingen
22 juni 2018 beoordeeld

Vriendelijke receptie, ruime kamer (zonder kluisje en minibar) ruime badkamer. Wel strijkplank aanwezig. Airco werkt goed. Comfortabel zitje op de kamer. Raam is afgesloten. Zeer uitgebreid en gevarieerd ontbijt. Ook het diner restaurant is uitstekend.
er is ook een Wellness en zwembad, maar die hebben wij niet gebruikt.

Kamertip: kamers aan de achterzijde hebben een rustige ligging en uitzicht op groen.
  • Verbleef: juni 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank FTMH2016
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AIHGeneralManager, General Manager van Ashford International Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 juni 2018
Google-vertaling

Dear FTMH2016. Thank you for taking the time to review your recent stay at Ashford International Hotel. I’m delighted your room was comfortable and you enjoyed the food. Our Leisure Club includes a 20m indoor pool, sauna, steam room and 4 seat Jacuzzi. Guests are also able to use the gym facilities and attend fitness classes free of charge. I hope you will get the opportunity to enjoy these facilities next time. Kind regards Veronica Kingham, General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2017 beoordeeld

Dit is een redelijk duur hotel €300 voor twee nachten , het ziet er mooi uit ....maar .... je doet er geen oog dicht het lijkt wel of de muren van karton zijn gemaakt je kunt letterlijk al de gesprekken van je buren volgen en de deuren die de gehele nacht worden dicht gegooid doet het bed schudden . Zijn overgeplaatst naar een andere kamer maar dit was niks beter ....vreselijk heb twee dagen niet geslapen Q hotels luister eens naar u gasten ,in het restaurant smorgens liep een jongen rond die bijzonder onbeschoft was ongelofelijk voor een 4 sterren hotel . Ik kan wel zeggen dat ik veel in hotels heb geslapen ,maar noch nooit zo slecht als in dit hotel. Ashford international u heeft een klant verloren ...ik nooit meer!

Kamertip: Kies hier helemaal geen kamer , tenzij u doof bent!
  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank harold g
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AIHGeneralManager, General Manager van Ashford International Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Harold, thankyou for rating your stay with us. I was most disappointed to read your comments about your stay, and would very much welcome the opportunity to discuss the matter further with you. If you wish to, please contact me at the property with the date of your stay, so that I can investigate the matter with the team. Thankyou for your feedback.
Kind regards
Veronica Kingham
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2017 beoordeeld

Prima hotel voor bezoek aan Kent, Caterbury is een half uurtje rijden. Goede bedden, ruime kamer, ramen die open kunnen, prima uitgebreid Engels ontbijt. Ook het diner is zeer de moeite waard. Riante parkeerplaats rondom het hotel, Hier kan met tevens via een klein trapje op de parkeerplaats van Giga supermarkt Sainsbury komen (heeft ook restaurant en tankstation)

Kamertip: wij hadden kamer 150, heeft een tussendeur naar kamer 152. Kan irritant zijn bij wat luidruchtige buren
  • Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Cees v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AIHGeneralManager, General Manager van Ashford International Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 juni 2017
Google-vertaling

Dear Cees v

Thankyou for your favourable review of your stay. I am pleased to hear that you found the hotel to be in a convenient location for exploring Canterbury, and that you enjoyed breakfast and dinner at the hotel. I do hope we will see you again when you next visit Kent.

Kind regards
Veronica Kingham
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We verbleven in het hotel om het te beoordelen voor een groepsreis in augustus.
De service was uitstekend. Zowel het avondmaal als Engels ontbijt voldeed volledig aan onze verwachting.
De spa biedt alles wat je ervan verwacht.
Een ruime kamer met de alle benodigdheden.
Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam

Verbleef: januari 2017, reisde met familie
Bedank Ivo B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AIHGeneralManager, General Manager van Ashford International Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 januari 2017
Google-vertaling

Dear Ivo B. Thank you for taking the time to review your stay. I’m so pleased to hear the team were friendly and helpful and you enjoyed the facilities. In light of this we look forward to being of service to your group in August. Kind regards Veronica Kingham, Cluster General Manager.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2016 beoordeeld

Hotel waar we al weer voor de derde keer zijn geweest, goede uitvalsbasis voor een (korte) trip naar Kent. Londen en Canterbury goed bereikbaar, Engelse tuinen en wandelen in vrije natuur is allemaal goed mogelijk binnen 30 autominuten afstand.
Hotel heeft lekkere bedden, goed restaurant en ontbijt. Een baantje zwemmen is ook een plezier, alleen jammer dat het zwembad op zaterdagmorgen pas om 8.00 open gaat.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank gerrit668
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AIHGeneralManager, General Manager van Ashford International Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2016
Google-vertaling

Dear gerrit668. Thank you for your review and it’s a pleasure to welcome you back. I’m so pleased to hear you’re enjoying exploring Kent and we are well located as a base. With the Summer months ahead of us I sincerely hope we will see you again soon. Kind regards Veronica Kingham, Cluster General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken