Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (387)
Beoordelingen filteren
387 resultaten
Waardering van reizigers
105
164
80
31
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
105
164
80
31
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 387 beoordelingen
9 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De kamers die we kregen hadden net ruimte voor een queen-sized bed en een heel smal tafeltje als bureau.
Ons koffer moest in het halletje van de kamer blijven staan in verband met gewoon geen ruimte om deze neer te leggen elders in de kamers.

Service erg basic.
Voor de rest wel proper en vriendelijk.

Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
Bedank Ron L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
First Hotel A, Front Office Manager van First Hotel Atlantica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Roni136;
Thank you for your feedback, it is highly appreciated.
I am so sorry to hear that you had a bad experience with your room during your stay.
As the building is quite old, some of the rooms are on the smaller side.
I apologize for this matter.
Glad to hear that our staff was friendly.
I hope that you will still consider us if you ever come back to Ålesund!

With best regards, Silje Brungot, Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

First hotel Atlantica ligt vlak bij het historisch centrum van Alesund, ideaal voor een bezichtiging. Het hotel heeft een leuke lounge/koffie hoek en gratis koffie voor gasten. Personeel is aardig en behulpzaam. Ontbijt is redelijk. De standaard kamer is klein, net genoeg om rond het bed te kunnen, maar niet genoeg voor twee grote koffers. Ook is er maar een lift, en de deuren daarvan gaan nogal agressief dicht. Parkeren moet in de buurt, en is alleen in het weekend gratis. Ook is er aan de kant van de busterminal/haven een nachtclub, waarvan het wachtend publiek om 1-2 uur s'nachts nogal wat geluidroduceert.

Verbleef: juli 2017, reisde met familie
Bedank JC500
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
First Hotel A, Front Office Manager van First Hotel Atlantica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 oktober 2017
Google-vertaling

Dear JC500;
Thank you so much for your feedback, it is highly appreciated.
I am happy to hear that you had a nice stay with us.

Hope to see you back some other time!
With best regards, Silje Brungot Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze kamer was ondanks de mededelingen op de website over gerenoveerde kamers erg verouderd. Het ontbijt stelt tov van andere hotels in noorwegen weinig voor. In onze badkamer liep het water niet weg in de douche en kwam er smurrie uit het putje , we vroegen een andere kamer, er werd ons verteld dat het hotel volboekt was terwijl we op de site van het hotel en op booking.com zagen dat er nog wel kamers vrij waren. Het bed was wel heel goed.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank valleke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
First Hotel A, Front Office Manager van First Hotel Atlantica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Valleke;
Thank you for your feedback, it is highly appreciated.
I apologize so much for the issues you experienced during your stay.
We always strive to give our guests the best stay with us.
In your case, the room was not satisfactory or up to the standard that we announce on the website. Here, we should have of course given you another room.
For this I cannot apologize enough. I am sorry to hear that the breakfast wasn't good enough as well.
I will take this feedback to my team and we will work on the matters you have mentioned.
We still hope to see you again some other time!
With best regards, Silje Brungot, Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2016 beoordeeld

Modern ingericht hotel midden in het historisch centrum. Leuke lobby en koffiebar. Moderne kamers. Uitzicht op fjord/ havenn. Bovendien zeer royale badkamer. Auto in- en uitladen kan naast hotel. Parkeren in nabijgelegen parkeergarage

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank BoudewijnBoz
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
GMFHATLATICA, Daglig leder van First Hotel Atlantica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2016
Google-vertaling

Takk for den positive tilbakemeldingen. Håper ferien i Norge har vært fin og at vi får gleden av å ha deg som gjest en gang i fremtiden.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 maart 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Ben hier twee nachten verbleven tijdens Pasen. De kamer was iets groter dan verwacht. Ik was uitgegaan van 10 vierkante meter die ik ergens had gelezen. Het bed was comfortabel, maar de kamer niet heel veel bijzonders. Het ontbijt was goed gesorteerd en de producten van goede kwaliteit. Het brood was vers en de koffie best te drinken. Een grote tegenvaller is dat mijn kamer niet is schoongemaakt, terwijl er wel schoonmaak was die dag. Een klacht bij de balie leverde niet meer op dan: Sorry, de dame is nu al naar huis. Nog nooit zoiets meegemaakt in een hotel. Daarnaast miste ik een koelkast op de kamer en zou iets meer waterdruk op de douchekop fijn zijn geweest. Je kunt hier met een gerust hart een kamer boeken, maar verwacht geen uitstekende service. In vergelijking met andere hotels wel een scherpe prijs.

Verbleef: maart 2016, reisde alleen
Bedank Sheep1975
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cathrin Å, Daglig leder van First Hotel Atlantica, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 maart 2016
Google-vertaling

Dear Sheep1975
Thank you for Your review of Your stay here in the eastern, I am truly sorry that Your stay didnt meet Your expectations.

Best regards
Cathrin Åkre
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken