Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (963)
Beoordelingen filteren
963 resultaten
Waardering van reizigers
523
310
80
35
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
523
310
80
35
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 963 beoordelingen
Beoordeeld op 6 augustus 2017 via mobiele applicatie

ideaal om nacht te wachten bij luchthaven. De vliegtuigen hoor je nt in de kamers die proper zijn en mee met de tijd. mooie badkamer wel enkel een douche. de sauna en fitness kun je gratis gebruiken op 6de verdiep. Het ontbijt buffet is heel uitgebreid en ok. wel mis ik de belgische boterkoekjes maar het ruime aanbod aan diverse broodsoorten en toespijs maken dit ruimschoots goed

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank koen t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RannveigWAbada, Manager van Clarion Hotel Bergen Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 september 2017
Google-vertaling

Dear guest

Thank you for your very generous and positive review of our hotel!

You are very welcome to come back to us!

Veel dank!

Best regards,
for Clarion Hotel Bergen Airport

Rannveig W Abada
InHouse Sales Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 februari 2017 via mobiele applicatie

De kamer is schoon, douche is lekker het enige wat ik niet gewend ben, het bed mag wel iets breder zijn. De sauna op de 6e verdieping is heerlijk met uitzicht over het vliegveld. Restaurant is leuk en heeft lekker eten, gewone Noorse prijzen.

Datum van verblijf: februari 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank cupasoep
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
RannveigWAbada, Manager van Clarion Hotel Bergen Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 maart 2017
Google-vertaling

Dear traveller

Thank you so much for your review. Welcome back!

Best regards,
for Clarion Hotel Bergen Airport

Rannveig W Abada
InHouse Sales Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2016

Mooi modern hotel gelegen direct op het vliegveld. Uitstraling en stijl zijn modern en warm. Restaurant is wat beperkt in openingstijden, en ook erg druk in spitstijd. Kamer was erg netjes en schoon. Erg moderne stijl.

Datum van verblijf: januari 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Daaf1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexgrieg, General Manager van Clarion Hotel Bergen Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 september 2016

Beste gast!

Dank u voor positieve feedback na uw bezoek.

Oprecht
Alexander Grieg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 januari 2016

Fijn hotel, zeker als je een vroege vlucht hebt. Loopafstand van de luchthaven, goed internet, schone kamers en er is een minibar aanwezig. Uiticht op de landingsbaan is leuk.
Het eten is er erg goed zowel ontbijt als het restaurant. Je kan al om 04:00u ontbijten en het aanbod is erg groot en gevariaard. Het restaurant is ook top met regelmatig andere gerechten. Zowel noorse gerechten als franse gerechten op de kaart.

Datum van verblijf: december 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bartheid
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexgrieg, General Manager van Clarion Hotel Bergen Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 januari 2016
Google-vertaling

Dear valued guest!

Thank you so much for taking time to give us such a great reveiw!
I wish you welcome back!

Regards
Alexander Grieg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 maart 2015

Mooi hotel vlak bij de terminal van het vliegveld. Vliegtuigen kun je van uit het restaurant zien aankomen en weg gaan maar ook van uit je kamer zonder dat je last hebt van het geluid. Badkamer was netjes en lux ingericht. Ik vond alleen het bed erg zacht waardoor ik slecht geslapen heb.

Service is goed.

Datum van verblijf: maart 2015
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Erik V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Alexgrieg, Daglig leder van Clarion Hotel Bergen Airport, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 april 2015
Google-vertaling

Dear Mr Erik V!

Thank you for your positive review and welcome back next time!
Alexander

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken