Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (947)
Beoordelingen filteren
947 resultaten
Waardering van reizigers
118
265
318
168
78
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
118
265
318
168
78
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 947 beoordelingen
27 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt mooi centraal in de stad, op korte loopafstand van de bezienswaardigheden.
Prima WiFi. Redelijk ontbijt. Kamer zonder airco of fan (deze zomer kent een uitzonderlijke hittegolf, normaliter waarschijnlijk niet nodig). Geprobeerd om via open raam iets verfrissing te krijgen. Kamer is schoon.
Nadeel: onze kamer op de 2e etage keek uit op een binnenplaats, met volop draaiende airco units en stinkende afvalbakken. Om 5.30 werden enkele afvalbakken luidruchtig verplaatst.
Simpele badkamer met douchekop met dun straaltje water. 1 douche schuifdeurtje ontbrak, waterballet.

Verbleef: juli 2018, reisde met een partner
Bedank Marianne W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marianne B K, Front Office Manager van Scandic Bergen City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 juli 2018
Google-vertaling

Dear Marianne,

Thank you for your review and rating! It was sad to read about your room experience. It will certainly be looked into the matter of the trash cans outside and the matters regarding shower fascilities in the bath room. Nice to hear you enjoyed our location good and our breakfast reasonable.
Have a nice Summer and welcoem back!
Warm regards from all of us in Team Scandic Bergen City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Omgeving Bryggen was volgeboekt dus dit hotel geboekt (10 min lopen). Waarschijnlijk recentelijk gerenoveerd want zowel de centrale hal, de ontbijtzaal en de kamer oogden nieuw en modern. Kamer zelf niet echt groot en straatkant wat rumoerig maar prima geslapen op een goed bed en gedoucht onder een warme harde straal. Ontbijtbuffet gewoon prima. Hotel zelf vond ik wel wat prijzig maar in die week waren alle accomodaties duurder dan normaal

Verbleef: mei 2018, reisde voor zaken
Bedank rdalebout
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marianne B K, Front Office Manager van Scandic Bergen City, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 juli 2018
Google-vertaling

Dear rdalebout,
Thank you so much for your review and rating :) These days, the prices may vary due to high season and few rooms for hire i Bergen. Yes, we are renovating and refurbishing. 83 rooms already finished and more to be done this fall. Within the next 2 years, all rooms and areas in need for this, will be as new :) Have a lovely Summer and welcome back! Warm regards from all of us in Team Scandic Bergen City

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel ligt aan de twee kanten van de straat. De inkomhal van het deel waar wij hebben overnacht gedurende 5 nachten heeft een stille "Belle Epoque" stijl. Vergulde balustrades, spiegels, marmeren vloer... De lift is iets nieuwer maar zeker niet hedendaags. De gangen idem. De kamers zijn groot en naargelang ze gerenoveerd werden verschillend, soms nog met tapijt andere met een laminaatvloer. Onze kamer op de 5de verdieping bood geen uitzicht, alleen op een binnenplaats en een kantoorgebouw. De kamers aan de voorzijde hadden dan weer last van straatlawaai. De badkamer was prima maar niet ruim. Geen bar. Het restaurant was gesloten. Op het ontbijt valt niet aan te merken. De ligging is prima.

Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
Bedank HDeWulf
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 25 september 2017
Google-vertaling

Dear HDeWulf,
Thank you so muce for your review! We have given the details of need of renovation to our management team. A plan for renovation is in progress already. Have a nice day!
Kind regards, Marianne

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2017 beoordeeld

Aan de buitenkant is het een redelijk mooi hotel tot je aan de receptie komt daar begint het al. Deze wat opfrissing nodig en dan spreken we nog niet van de liften uit 1985 al zouden die veel ouder kunnen zijn als je het mij vraagt. Zouden deze nog wel gebruikt mogen worden. Het hotel ziet er meer uit als een 2 sterren dan een 4 sterren. De gangen moeten dringend verfrist worden versleten tapijt, versleten deuren. Ik geef het toch nog een gemiddelde omdat onze kamer in orde was, proper en hele mooie ruime badkamer. De afknapper was de eerste avond daar werden we in een ander deel van het hotel gezet in een oude vervalen refter met moeite verlichting en buffet heel miniem. De 2de avond maakte het goed daar we dan in het goede eetgedeelte onze maaltijd konden nuttigen maar ook hier heel beperkt aanbod.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Isa2013_13
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 12 september 2017
Google-vertaling

Dear Isa2013_13,

Thank you si much for your review! Our management are looking at a plan for renovation. We will bring your review forward to our management team. Have a nice Fall! Kind regards, Marianne

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 september 2017 beoordeeld

De kamers waren oud, oubollig en gedateerd, maar redelijk schoon. De gangen, schilderwerk, liften, vloeren ronduit smerig en vies.
Daarentegen was het ontbijt goed van kwaliteit. All-over waardering: niet goed en hier komen wij niet meer terug. Het hotel bestaat uit meerdere gedeelten, wellicht is een ander gebouw wel beter?

Kamertip: Vraag een kamer in het nieuwere gedeelte van het hotel
  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank John D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 7 september 2017
Google-vertaling

Dear John, Thank you so much for your review! We are sad to hear you did not enjoy your stay. Our management is going through our hotel for the need of renovation. They will be informed about your review also. Glad to hear you enjoyed our breakfast. Have a nice Fall! Kind regards, Marianne

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken