Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (576)
Beoordelingen filteren
576 resultaten
Waardering van reizigers
92
265
155
40
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
92
265
155
40
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 576 beoordelingen
Beoordeeld op 3 augustus 2016 via mobiele applicatie

Het hotel ligt op een perfecte locatie voor een bezoek aan Bergen. In 10 minuten loop je naar het historische centrum.
Wel is er geen parkeergelegenheid en moet je de auto parkeren in een parkeergarage en dat kost al gauw €25 per dag.
De kamer aan de achterzijde (320) ligt weliswaar rustig, maar was erg klein en het geluid van de waterafvoer van de bovenburen ruist naast je bed. Ook de ontbijtruimte is te klein voor zoveel gasten.

Datum van verblijf: augustus 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank antonv41
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hovden7, Manager van Best Western Plus Hotell Hordaheimen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2016
Google-vertaling

Thank you for the feedback.
I am sorry to hear you found Your room on the smaller side, we do have rooms of all sizes. For 200 NOK extra you can book a superior room, they are spacious and in a New part of the building.
Hope you enjoyed Your stay in Bergen!

Kind regards

Ann Rita Hovden
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 juli 2016

Kamertip: 2 losse bedden met 1 topcover...waarom??
Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
Hovden7, Manager van Best Western Plus Hotell Hordaheimen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2016
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 17 juni 2016

Het hielp niet mee dat er wegwerkzaamheden voor het hotel waren. Het stof zat in de hal overal. en de hal deed ook dienst als ontbijtzaal en receptie. Echt een hotel midden in de stad. Alles klein en vol. Gelukkig een kamer op een hoek met een minibalkonnetje zodat de deur open kon. Twee stoelen aanwezig om te kunnen zitten.
Badkamertje met alles er op en eraan.

Kamertip: Veel soorten kamers. Hoekkamers de meeste ruimte. En wat hoger dan heb je het minste last van de drukke straat.
Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Borduurfreak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 januari 2016 via mobiele applicatie

Het hotel is niet heel bijzonder: onze kamer was netjes en schoon, we hadden een leuk zitje met uitzicht op een winkelstraatje en het ontbijt buffet was heerlijk. Vanuit het hotel kan je overal naar toe wandelen, de haven, Bryggen, het treinstation en het aquarium.

Datum van verblijf: januari 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank EefL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hovden7, Manager van Best Western Plus Hotell Hordaheimen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 februari 2016
Google-vertaling

Thank you very much for Your review :-)
Kind Regards
Ann Rita Hovden
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 juli 2015

Hotel ligt op loopafstand van centrum en vismarkt. Geen parkeergelegenheid maar op loopafstand is parkeergarage. Wij hadden een kamer aan zijkant met uitzicht op daken. Kamer was schoon maar niet groot, wel twee relaxstoelen en minibar als wandmeubel. badkamer was prima. Ontbijt was goed maar ontbijtzaal was klein.

Datum van verblijf: juni 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank karelK527
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hovden7, Manager van Best Western Plus Hotell Hordaheimen, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 4 augustus 2015
Google-vertaling

Thank you for getting back to us, as my Dutch is not so good, I will answer you in English :-)
I understand that you very quiet pleased With the bathroom and the location.
The location of the hotel is ideal for visitors who wants to experience the city of Bergen, everything is in walking distance. Parkering can be difficult, we have 5 Places of Our own, and then there are 2 Public parking garages Close by. Hope you enjoyed Your trip in Norway.

Kind Regards

Ann Rita Hovden
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken