Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.108)
Beoordelingen filteren
1.111 resultaten
Waardering van reizigers
267
461
244
97
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
267
461
244
97
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.111 beoordelingen
3 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gewoon een gastvrij hotel met kamers die voor ons voldoende waren en schoon.
Bij de receptie staan paraplu’s die je gratis kunt lenen. De lounge is ruim en comfortabel. Ontbijt was prima en voldoende. Dicht bij het centrum.

Verbleef: augustus 2017
Bedank hhuijs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cecilie H, Front Office Manager van Scandic Byparken, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 maart 2018
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you for your feedback.
It's nice to see that you enjoyed your stay with us.
You are welcome to tell us more about your stay so that we can keep improving.
Hope to see you again soon.
Best regards,
Cecilie Haugvik,
Acting Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2017 beoordeeld

Dit hotel werd voor ons geboekt door North&Away.
Op onze kamer bleek dat we 2 aparte bedjes hadden.
Teneinde een 2-persoonsbed (dubbel bed) te krijgen moesten we zo'n 70 Euro extra betalen (contant).
De kamer was zeer warm, geen airco aanwezig.
Er was slecht 1 lift, dus soms lang wachten.
Positief is dat de parking redelijk dicht bij hotel was (Q-Park) en je korting kreeg als gast bij hotel (38 Euro betaald voor 2 nachten)

Kamertip: Check of je een dubbelheid hebt want de meerprijs hiervoor is stevig
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank JVS1230
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 28 juli 2017
Google-vertaling

Dear JVS1230.

Thank you for the review after your stay.

We have both standard double- and standard twin rooms in the hotel, and the double bed rooms are very often fully booked. I recommend that you always get a confirmation from the hotel of which type of room the Travel Agent has booked, to be sure that your preference is accounted for. The hotel is quite full during the summer and it is difficult to change the room upon arrival, without upgrading to an extra cost.

We have two elevators in the hotel, I apologize that you were not correctly informed by this.

Hope to see you here again!
All the best

Lene Løseth Mjeldheim
General Manager
Scandic Byparken

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2017 beoordeeld

Kamer was zo klein dat het bed vast tegen 2 muren stond en de deur nog maar net open kon. Geen nachtkastjes, paste er niet meer bij. Moest over het bed kruipen om er in te komen. Oud, vervallen. Geen haakjes in de badkamer om een handdoek of kleding op te hangen. Ontbijt leek wel een oorlogsgebied. Doordat het ontbijt maar tot 09:30 mogelijk was liep alles op een hoop. Mensen stonden met een bordje in de hand te wachten tot er weer een tafeltje vrij kwam. Even met z'n tweetjes tegelijk wat halen was er niet bij. Leek wel een mierenhoop.

Kamertip: Aan de ene kant een blinde muur, kamers ter grootte van een bezemkast. Andere kant liggen de kamers tegen een drukke straat, geen airco.
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank JVogels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 28 juli 2017
Google-vertaling

Dear JVogels.

Thank you for taking the time to write this review after your stay.

We have many different room categories, from small economy rooms to spacious Superior rooms. We have built in bedside tables on the headboard, in all of the smaller rooms so that as much as the floor space is free. During the summer the breakfast can get quite busy as many people arrive at the same time, that is why we inform about this at check in and with posters around the hotel.

I am sorry that your stay did not meet your expectations, and hope that you will visit again.

Best regards

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2016 beoordeeld

De kamers waren in orde en ruim genoeg voor het aantal personen. Het diner was ok maar niet speciaal. Het ontbijt daarintegen was het beste dat we al ooit hadden gehad. Het heeft dan ook al prijzen gewonnen. Het hotel was centraal gelegen. Enkel de parkeergarage was niet gratis en niet bij het hotel gelegen.

Verbleef: augustus 2016
Bedank Joni A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 27 september 2016
Google-vertaling

Dear Joni A

Thank you for your great review!

We really appreciate it and are happy to see that you enjoyed staying with us.

Hope to see you here again :)

Kind regards
Lene Mjeldheim
Act. General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2015 beoordeeld

We kregen de allerkleinste kamer in het hotel op de 5e etage. er was een bed, een inbouwkast en een prima badkamer. We sliepen er alleen, dus hebben er geen punt van gemaakt, we hadden alleen een wat grotere kamer verwacht tijdens deze georganiseerde rondreis. Ontbijt was goed, ligt echt in het centrum, parkeren op 5 minuten lopen Griegpark (Q-park). Bij een verblijf van twee nachten, ondanks de 30% korting van het hotel nog steeds een dure aangelegenheid.

Kamertip: 5e verdieping is rustig,mmaar wij hadden een kleine kamer
  • Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank mirjammeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken