Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.045)
Beoordelingen filteren
1.045 resultaten
Waardering van reizigers
323
419
219
64
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
323
419
219
64
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.045 beoordelingen
30 juni 2016 beoordeeld

De aankomst was wat moeilijk met de opgebroken straat, maar de ontvangst binnen was uiterst vriendelijk. Het hotel ligt in het centrum.
De kamer was prachtig en goed gelegen, op 5e verdieping, de lift opwaarts werkt alles met jeen kamersleutel.
Ontbijt was uitgebreid en lekker, wel druk.

  • Verbleef: juni 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank vee132014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben twee nachten in dit hotel geslapen. De bedden waren helaas erg slecht, wakker geworden met rugpijn. De douche is wel warm maar de straal is erg vervelend. Ook stond er maar één relax-stoel op de kamer terwijl we een tweepersoonskamer hadden. Verder tochtte het in de kamer en kon de verwarming niet hard aan. Het hotel is moeilijk te vinden als je het adres niet van tevoren opzoekt. Het ontbijt was wel erg lekker! De ligging van het hotel is ideaal voor het bezichtigen van de stad. Echter zouden wij dit hotel niet aanraden.

Verbleef: september 2015, reisde met vrienden
Bedank Mawieke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2015 beoordeeld

Modern hotel met vriendelijk personeel. Bedden waren erg smal, maar het sliep desondanks prima. Douche is wel wat onhandig, de hele badkamer wordt nat. Ontbijt kregen we in een papieren tasje mee omdat we vroeg moesten vertrekken, was een goede oplossing!

Verbleef: juli 2015
Bedank 634ruben
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CHTrondheim, Front Office Manager van Comfort Hotel Trondheim, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juli 2015

Hallo,
Bedankt voor uw feedback.

Welkom terug!
Met vriendelijke groeten
Lene, Comfort Hotel Trondheim

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Ietwat gehorig. Maar dat komt bij veel hotels voor dat je de deuren hoort dichtvallen. Mooi ontbijt. Kamer wat krap achter en langs het bed. Vriendelijke receptie. Gratis koffie en thee. Op loopafstand van alles. Uitzicht op de binnentuin.

Verbleef: augustus 2014
Bedank Menne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2014 beoordeeld

Goed gelegen in het centrum van Trondheim. Kamers zijn wel wat krap, maar modern en van alle gemakken voorzien. Er is geen temperatuurregeling in de kamer, waardoor het wat warm kan zijn. Ontbijt was uitstekend.

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Statia K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken