Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.067)
Beoordelingen filteren
2.067 resultaten
Waardering van reizigers
1.516
380
111
39
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.516
380
111
39
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 2.067 beoordelingen
Beoordeeld op 3 mei 2017

The Thief heeft misschien zijn naam niet mee, maar het hotel bevindt zich dan ook in een deel van Oslo dat vroeger minder befaamd was maar nu helemaal opgewaardeerd. Aan het water, mooi uitzicht, zeer goede service, niet al te grote maar smaakvol en praktisch ingerichte kamers (Scandinavisch design-getint) en last but not least een uitstekende keuken. Wij dienden erg vroeg te vertrekken naar de luchthaven (ontbijtrest nog niet open) maar kregen wel een ontbijtpakketje mee. Aangename attentie...

  • Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Nieuwsreiziger
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominic G, Manager van THE THIEF, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 mei 2017
Google-vertaling

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mention were located on a new peninsular called Tjuvholmen sitting on the Oslo Fjord . Your comments concerning our cuisine were a pleasure to read as Chef Johan takes great pride in his locally sourced , seasonal and organic Norwegian fare . Glad you enjoyed your "early bird" breakfast as it´s always a pleasure to leave with a light breakfast before an early flight .

Wishing you a warm , colourful spring and looking forward to your return

Dominic
Guest Relations Manager
The Thief

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 april 2017 via mobiele applicatie

Dit is zonder twijfel het beste hotel waar ik ooit verbleven heb.

Heel goed gelegen op wandelafstand van Station "nationalteater". Ook de meeeste bezienswaardigeheden zijn vlakbij.
Het hotel is gelegen in een trendy wijk met veel bars en restaurants.

De kamers zijn groot en modern. Voorzien van alles : minibar, koffie, kamerjassen...
Ontbijt is zeer uitgebreid en lekker.
De Spa is netjes en modern.
Onzettend goede service in heel het hotel.

Dit hotel moet je gewoon eens bezoeken en ervaren. Top !

Verbleef: april 2017
1  Bedank Stijn P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominic G, Manager van THE THIEF, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 april 2017
Google-vertaling

Greetings and many thanks for your review of our property . Great to read you had such an enjoyable stay . Glad you took the time to explore The Spa as i highly recommend a few hours of total relaxation and indulgence . We also have some expert therapists and treatments including the only Hammam in Oslo . Your comments concerning the staff and service were a true pleasure to read and I´ll be sharing your thoughts with my colleagues

Wishing you a warm , colourful Spring and looking forward to your return

Dominic
Guest Relations Manager
The Thief

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2017 via mobiele applicatie

We raden in Oslo voor mijn moeders verjaardag. Mijn ouders zijn al eerder in dit hotel geweest en vonden het toen ook top. We hadden een kamer met mooi uitzicht op de fjorden compleet met comfortabele badkamer. De spa is fantastisch en je komt er echt tot rust. De twee restaurants zijn beide verschillend maar even goed. Het ontbijt heeft gluten vrije en zelf gemaakte producten echt heerlijk allemaal. Als je in Oslo bent is dit zeker een aanrader!

Verbleef: maart 2017
2  Bedank Aurore V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominic G, Manager van THE THIEF, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 maart 2017
Google-vertaling

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable birthday celebration at the hotel . As you mentioned we have some splendid views from the property across the Oslo Fjord . Glad you took the time to explore The Spa as i highly recommend a few hours of relaxation and tranquility .

Wishing you a crisp , snowy Winter and looking forward to your return

Dominic
Guest Relations Manager
The Thief

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 mei 2016

Wanneer je aankomt bij het hotel, of je per auto komt of per boot, het is een ware aanzicht. Je voelt net alsof je royalty bent en zo wordt je ook behandeld in het hotel. Service is hier top. Zeer mooie stijlvolle kamers. Het eten is hier ook geweldig. Alleen de beste verse vis producten. Wel aan de prijzige kant, maar om eerlijk te zijn is Oslo in het algemeen ook duur. Ga ook zeker langs het dakterras hier kan je genieten van het uitzicht op het Fjord. In de buurt van het hotel zijn ook nog een aantal restaurants.

  • Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank WRe-LM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominic G, Manager van THE THIEF, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2016
Google-vertaling

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read you had such an enjoyable stay . As you mentioned there are many ways of reaching The Thief and by boat is definitely one of them . We´re located on the Fjord and have our dock directly outside the property . As long as the Fjord is not frozen you and your boat are very welcome . Glad that you had the opportunity to taste the fish as it´s truly one of the best places in Scandinavia to taste truly fresh fish .

Wishing you a long,relaxing Summer and looking forward to your return

Dominic
Guest Relations Manager
The Thief

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 september 2015

Erg goed hotel. Mooie kamers voorzien van alle gemakken. Prachtige badkamer. Super ontbijt buffet. Ligt op een schitterende locatie aan de haven vlak bij het centrum en vele heerlijke restaurantjes. Wij hebben heen gebruik gemaakt van de spa, maar dat moet ook heerlijk zijn. De badjassen in de kamers zitten lekker (fleece). Alle kamers zijn voorzien van balkon en de schuifdeur kan open.



  • Verbleef: september 2015, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met NordicChoiceHotels.com
Bedank Martine R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Dominic G, Manager van THE THIEF, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 oktober 2015
Google-vertaling

Greetings and many thanks for your review of The Thief . Great to read that you had such an enjoyable stay . As you mentioned were located on the Oslo Fjord with some splendid views across the harbor . As every room has a balcony you have possibility to sit out ( i recommend that you wrap up in the poncho ) and enjoy the peace and serenity .

Wishing you a colourful Autumn and looking forward to your return

Dominic
Guest Relations Manager
The Thief

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken