Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.082)
Beoordelingen filteren
1.082 resultaten
Waardering van reizigers
458
410
151
41
22
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
458
410
151
41
22
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.082 beoordelingen
8 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze kamer was heel klein en heel warm. Wel heel propere en functionele badkamer. Geen bar of restaurant in het hotel. Heel goed gelegen als uitvalsbasis voor een citytrip in Oslo, en heel dicht bij station. Ontbijt echt wel heel lekker, super gezond.

Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
Bedank noppie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kent K, General Manager van Thon Hotel Terminus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016
Google-vertaling

Dear noppie,

Thank you so much for your kind comments after your stay with us here at Thon Hotel Terminus. We are happy to hear that you found our breakfast to your liking, and that our location was convenient.

Welcome back the next time you are in Oslo.

Best regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 mei 2016 beoordeeld

Ik boekte dit hotel voor het bijwonen van een concert in de Oslo Spektrum zaal, gelegen aan de overkant van de straat. Los daarvan heeft dit hotel een uitstekende ligging om de stad te verkennen. Uitstekend hotel, zeer proper, mooie kamer met een zaaalig bed, heel lekker uitgebreid ontbijt en heel vriendelijk personeel. Een aanrader.

  • Verbleef: april 2016, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Didi2711
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kent K, General Manager van Thon Hotel Terminus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 mei 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you for your kind comments after your stay with us here at Thon Hotel Terminus. We are happy to hear that you enjoyed your stay and that you found our staff helpful and service-minded. As you mention, our location is also ideal when it comes to public transport, as we are conveniently placed close to the central station and the bus terminal. We hope to see you again the next time you are in Oslo.

Welcome back

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2016 beoordeeld

Was mijn eerste keer in dit hotel, welgekend door de persoon die meereisde met mij. Mooie verzorgde kamers, recent gerenoveerd. Uitgebreid, lekker ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel zowel aan receptie als ontbijt.

  • Verbleef: april 2016, reisde met vrienden
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Bieke1993
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kent K, General Manager van Thon Hotel Terminus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2016
Google-vertaling

Dear Bieke,

Thank you for your kind comments after your stay with us here at Thon Hotel Terminus. We are happy to hear that you enjoyed your stay and that you found our staff helpful and service-minded.

We hope to see you again the next time you are in Oslo.

Welcome back,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 juli 2015 beoordeeld

Bed een beetje te smal voor twee personen, helaas geen twin bedden beschikbaar. Personeel zeer behulpzaam, helaas weinig kennis van de omgeving, maar ze deden er wel van alles aan om de informatie te vinden. Koffie en internet connectie in de lobby, uitstekend idee, ontbijt service ongelooflijk, erg uitgebreid en voor ieder wat wils. Hotel is centraal gelegen ten op zichte van het centraal station en de haven. Winkelcentrum tegenover hotel met Starbucks en diverse andere gelegenheden om iets te gebruiken, en een goed gesorteerde supermarkt in de kelder. Zeer aanbevolen

Kamertip: Boek het juiste bed, het was erg warm toen mijnzusje en ik er logeerden, met zijn tweeen in een smal bed is geen zpretje
  • Verbleef: juni 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Wilma57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thon_Hotel_Terminus, Kundeansvarlig van Thon Hotel Terminus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 21 juli 2015
Google-vertaling

Dear Wilma57,

Thank you for your kind comments after your stay here with us at Thon Hotel Terminus. We are so happy to hear that you enjoyed your stay, and that the staff did everything they could to provide you with the needed information. We will make sure to let them know you found both the staff, our breakfast and other amenities like coffee and internet access in the lobby to your liking. We hope to welcome you back in the future.

Best regards,

Trine Svendsen
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juli 2014 beoordeeld

Het hotel ligt max 10 min lopend vanaf het centraal treinstation van Oslo. Vriendelijke ontvangst en prima een persoons kamer ook al was de badkamer wat klein. Hotel was ver boven verwachting en had duidelijke Noorse invloeden! Ik kon genoeg eten om een dure lunch over te kunnen slaan. Perfecte prijs/kwaliteit verhouding.

Verbleef: juni 2014, reisde alleen
2  Bedank bokunick
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Thon_Hotel_Terminus, Guest Relations Manager van Thon Hotel Terminus, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 juli 2014
Google-vertaling

Thank you for kind comments after your stay with us here at Thon Hotel Terminus. As you mention, we are strategically placed in the middle of the city center, which give our guests easy access to everything Oslo has to offer. We hope you will choose us upon your next stay in Oslo as well.

Best regards,

Trine Pavel Svendsen
Guest Relations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken