Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Viswinkel en visrestaurant”
Beoordeling van Fiskeriet Youngstorget

Fiskeriet Youngstorget
Geclassificeerd als nr. 73 van 1.686 Restaurants in Oslo
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Noors
Dineropties: Ontbijt
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt
15 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een kleine kaart met verse vis. Ook een buitenterras. Vriendelijke bediening. Fles water van het huis. Wij kozen 2 gangen. De eerste een mooie vissoep met een frisse bouillon. Er naast een schaaltje brood.
Hoofdgerecht werd een traditionele fish & chips. Twee grote stukken kabeljauw in een krokant beslag gebakken. Goudgele frieten.
Het andere hoofdgerecht bacalau in een tomatensaus met diverse groenten. Ook hier enkele sneetjes bruinbrood bij.
Er is een keuze uit wijn per fles of glas
Jammer geen espresso na. Alleen filterkoffie.
Afgerond voor 2 personen € 100,00

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank mennev2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (946)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 946 beoordelingen

3 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je puur naar de kwaliteit van het eten kijkt is dit een prima plek voor een lunch. Het personeel is echter niet geïnteresseerd en ronduit onvriendelijk en chagrijnig. Voor ons een reden om dit restaurant niet aan te raden en hier nogmaals te eten.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank robinoffenberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Nu nr. 2 op de lijst door ons echt te gortig gevonden werd op basis van de te verwachten prijs van ca. 300 euro per persoon liepen we naar dit restaurant. Het was helemaal vol, maar al snel hadden ze plekje voor ons tweeën. Iedereen was duidelijk aan het genieten. De kaart is beperkt, maar het eten is heerlijk en de prijs kwaliteit verhouding is zelfs voor Nederlandse begrippen goed. Helaas vandaag geen dessert. Een tweegangen menu met elk 1 glas witte wijn kwam voor ons beiden op ca. 90 euro. Als voorgerecht hadden we een potje met mosselen en chorizo en als hoofdgerecht een vis casserolle.

Datum van bezoek: februari 2017
1  Bedank toinea609
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We kwamen gewoon langslopen en zagen dat iedereen het naar z'n zin had. Dus schoven we aan.

Erg goed en smakelijk. Voor Noorse begrippen een zeer redelijk prijs (en sowieso hoge kwaliteit). Zeker aan te bevelen.

Datum van bezoek: september 2016
Bedank JAK-1957-TA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een viswinkeltje waar ook gegeten kan worden. Wij hadden het geluk dat we direct met 8 personen terecht konden, want bij het verlaten van het restaurant stond er een wachtrij.
De service was perfect, het eten redelijk en de prijs was zoals overal in Oslo: niet goedkoop.

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank Ovide_NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fiskeriet Youngstorget bekeken, bekeken ook

 
 

In Fiskeriet Youngstorget geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding