Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.635)
Beoordelingen filteren
1.635 resultaten
Waardering van reizigers
1.304
287
35
6
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.304
287
35
6
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.635 beoordelingen
Beoordeeld op 27 april 2016 via mobiele applicatie

Perfecte locatie om de hoek bij de Hofburg! Heerlijke kamer met goede zitmogelijkheid, prima bed en badkamer en een balkonnetje. Geluidsisolatie zeer goed. Ontbijt zeer goed! Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Een echte aanrader in Wenen mits je geen hotel zoekt met faciliteiten als bar, restaurant, zwembad etc.

Datum van verblijf: april 2016
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Ols1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 augustus 2015 via mobiele applicatie

Gezellig en leuk hotel in het hartje van Wenen. Het is er heerlijk stil dus lekker slapen. Ontbijt is prima en goed verzorgd. Kamers zijn wel wat klein maar van alle gemakken voorzien. Een absolute aanrader. De kamers hebben goede airco en het personeel is heel vriendelijk

Datum van verblijf: augustus 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hert O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juli 2015 via mobiele applicatie

Je zit op een toplocatie-omringd (in het hotel) en meteen aan alle bezienswaardigheden. Super vriendelijk personeel die je met alles helpt en een uitgebreide keuze van ontbijt. Mooie propere verzorgde kamers. Het is zeker de moeite waard.

Datum van verblijf: juli 2015
Reistype: Reisde met familie
Bedank Yancy R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 mei 2015

Aan de rand van het oude centrum ligt het hotel Das Tyrol. Vlakbij de U-baan en andere openbaar vervoer mogelijkheden. Zeer fraai hotel met veel kunst en erg smaakvol ingericht. Medewerkers zijn uiterst vriendelijk, gastvrij en servicegericht. Kamer heel schoon en goed verzorgd. Ontbijtbuffet is gewoon geweldig!

Kamertip: Om even buiten te zitten kamer met balkon nemen.
Datum van verblijf: mei 2015
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank PeterenMarja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 24 augustus 2013

Tip: maak gebruik van de garage van het hotel voor 18 euro per nacht (normaal 25). Ingang zit om de hoek een paar honderd meter verderop maar vanaf je parkeerplek op P2 neem je de lift naar boven en kom je voor het hotel uit.
Ga vervolgens lopen naar de stad en neem 's avonds de taxi terug.
De airco vond ik maar matig, het kreeg de kamer niet voldoende koel.
Het ontbijt is prima maar je kunt binnen 200 meter ook op 5 andere plekken wat eten.

Datum van verblijf: augustus 2013
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Traveller-cvg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken