Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (774)
Beoordelingen filteren
774 resultaten
Waardering van reizigers
411
290
50
17
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
411
290
50
17
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
4 - 9 van 774 beoordelingen
6 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

parket/laminaten vloer, zeer aangenaam
Perfecte service, probleemloos gewisseld van kamer. Onze eerste kamer had geluid van airco.

Je kan buiten ontbijten (soms wel volzet). Maar ontbijt is veel te duur voor wat het is, alsook het dinner. Zeker op vrijdagavond (bbq event).

Ligt vlak bij metro, maar buiten stadscentrum.

Zeer mooie geluidsdichte kamers.

Verbleef: juli 2015, reisde met familie
Bedank Chvalo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Margareten1050, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel Wien Margareten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 juli 2015
Google-vertaling

Dear Chvalo,
thank you for taking time to write us a feedback to your stay in our Hotel.
I'm very happy to hear that you enjoyed your stay and your breakfast on our terrace.
I hope we can welcome you again in Vienna.
Regards
Jasmin Berger

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2015 beoordeeld

Mooi en modern hotel met idem kamer. Kamers heel schoon en van alle gemakken voorzien en heerlijke bedden.
Bar is mooi ingericht en was heel gezellig. Er worden uitstekende wijnen tegen goede prijs geserveerd.
Personeel is heel vriendelijk en klantgericht.
Uitstekende kleine gym en mooie sauna met dak terras met lounge sets.
Prijs van ontbijt vonden wij te hoog (20 euro) en daarom er geen gebruik van gemaakt.

  • Verbleef: april 2015, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Heleneanna
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Margareten1050, Guest Relations Manager van Falkensteiner Hotel Wien Margareten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 mei 2015
Google-vertaling

Dear Heleneanna,

Many thanks for the amazing feedback about your recent stay at the Falkensteiner Hotel Wien Margareten and for taking your time to share it. Thank you so much for recommending our hotel!
I am glad to hear that we could convince you during your time in Vienna.
Maybe next time you want to try out our breakfast buffet and we can persuade you, that the 20€ are worth the price :)
Regards from Vienna,
Thomas Meixner

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 april 2015 beoordeeld

Prachtige, schone kamer van alle gemakken voorzien. Veel aandacht voor detail. Hotel verder ook erg mooi ingericht en netjes. Het personeel is keurig en beleefd. Het ontbijt had ruim voldoende keus. Alles vers, ook leuk dat er aandacht was voor streekproducten.
Onze kamer was op de vijfde verdieping aan de voorkant, maar toch erg rustig. Helemaal niets waarover geklaagd mag worden, voor herhaling vatbaar.

  • Verbleef: april 2015, reisde met familie
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
1  Bedank Mandy J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Margareten1050, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel Wien Margareten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 april 2015
Google-vertaling

Dear Mandy J,
thank you so much for your 5-star review on Tripadvisor.
We hope to be serving you again soon!
Regards from Vienna
Jasmin Berger

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2014 beoordeeld

mooie ruime kamer, goede bedden, mooie verzorgde sauna en stoombad, goed en uitgebreid ontbijt, goede bediening, zeer attentvolle receptionisten die vlot drie talen spreken, parkeergelegenheid, dicht bij openbaar vervoer.

Verbleef: december 2014, reisde met een partner
Bedank G- f
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Margareten1050, Guest Relations Manager van Falkensteiner Hotel Wien Margareten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 januari 2015
Google-vertaling

Dear G- f,
thank you for your review. I hope you had a great start to the year 2015 and let's cross fingers, that you will return to Vienna soon.

All the best,
Tamara Dos Santos Góes
Guest Relations Coordinator

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 augustus 2014 beoordeeld

Ruime kamer, met fijne parketvloer. Aan de achterkant is het heel rustig en kunnen de ramen open. Toilettafel met krukje en spiegels. Heerlijk bed. Badjassen en slippers
Zeer vriendelijke personeel en heerlijk ontbijt

  • Verbleef: augustus 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Tineke S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jasmin B, Front Office Manager van Falkensteiner Hotel Wien Margareten, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2014
Google-vertaling

Dear TinekeS,
thank you so much for this review on Tripadvisor!
I'm very happy to hear that you had a nice stay in our hotel and in Vienna.
Regards
Jasmin Berger

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken